To je to što me zanima!

U Daruvaru pucao kroz prozor auta na četvoricu ispred kafića

Napadač je pucao na četvoricu mladića u subotu. Policija ga je dan kasnije pronašla i uhitila, a u domu mu je pronašla i pušku za koju ima dozvolu. Počinio je više kaznenih djela
Vidi originalni članak

Četiri mladića su se verbalno sukobila s još jednim ispred kafića u Ulici Stjepana Radića u Daruvaru oko 23.40 sata u subotu, potvrdili su nam iz bjelovarsko-bilogorske policije. 

Četvorica mladića su imala 21, 23, 26 i 31 godinu, a onaj s kojim su se sukobili 26 godina. 

Nakon sukoba 26-godišnjak je sjeo u auto, otvorio prozor i počeo pucati na mladiće.

Policija je potvrdila da nije bilo ozlijeđenih, a napadač je uhićen. 

- On je pobjegao, a žrtve su odmah otišle na policiju. Jedan mladić je otišao u Njemačku jer tamo radi, a ostali su u okolici Daruvara - ispričao nam je čitatelj. 

Prije nego što se odvezao s mjesta događaja 26-godišnji napadač je četvorici zaprijetio ubojstvom. 

Policija je u nedjelju oko 1,35 sati pronašla napadača i uhitila ga. Pretresli su mu auto i kuću. Pronašli su pušku s više desetaka streljiva te pištolj za što je imao oružani list. Ali i i dva komada streljiva koje je imao bez odobrenja nadležnog tijela te su zbog toga podnijeli optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Sve pronađeno je privremeno oduzeto uz potvrdu.  

Istraživanje je završilo 9.11. u ponedjeljak, te je zbog osnovane sumnje 26-godišnjak počinio četiri kaznena djela 'prijetnje' i kazneno djelo 'dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom'  i uz kaznene prijave je predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ante-portas 10.11.2020.

    Imigranti?

  • scythe 10.11.2020.

    Ne razumijem; ... kako su imali 21, 23, 26 i 31 godina ... zar više nemaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare