To je to što me zanima!

U Dravi kod Cestice pronašli tijelo žene, čeka se obdukcija

PU varaždinska potvrdila je da je u četvrtak ujutro zaprimila dojavu građana o pronalasku tijela žene u rijeci Dravi. Njen je identitet još uvijek nepoznat, a očevid će se obaviti u Općoj bolnici Varaždin
Vidi originalni članak

Jučer, 19. prosinca, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina da je oko 9.30 sati, na šumskom predjelu zvanom Brezovski grijes, uz desnu obalu starog toka rijeke Drave kod Velikog Lovrečana, pronašao tijelo žene, stoji u priopćenju PU varaždinske.

- Na mjesto događaja izašli su policijski službenici te vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin koji su s obzirom na nepristupačnost terena, tijelo prenijeli na pristupačnu poziciju, gdje je pregledano od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

- Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredio je obdukciju. Po završetku očevida tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija i utvrđivanje identiteta, stoji zaključno u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ita73 20.12.2019.

    Da to nije slučajno ona nestala iz Zagreba koja radi u vojsci.

  • ita73 20.12.2019.

    Da to nije kojim slučajem ona nestala iz Zagreba koja radi u vojsci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare