To je to što me zanima!

U Dravi lovci pronašli mrtvo tijelo nepoznatog muškarca

Sumnja se kako je riječ o muškarcu s područja Varaždinske županije koji je nestao u prevrtanju čamca u kojem je bilo šest osoba u subotu kod Ferdinandovca
Vidi originalni članak

Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je u srijedu navečer u rijeci Dravi kod Podravskih Sesveta, objavljeno je na danica.hr.

Sumnja se kako je riječ o muškarcu s područja Varaždinske županije koji je nestao u prevrtanju čamca u kojem je bilo šest osoba u subotu kod Ferdinandovca. Pet ljudi s čamca uspjelo se spasiti i isplivati na obalu.

Tijelo su primijetili lovci te o svemu obavijestili policiju koja obavlja očevid kako bi se utvrdio identitet nesretnog muškarca. Tijelo su izvukli ronioci. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 27.08.2020.

    "mrtvo tijelo"

  • Vito1 27.08.2020.

    UTVRĐUJE SE IDENTITET--- kako bi se utvrdio identitet --- ??? Zašto identitet sam sebe utvrđuje???? Na koji način identite sam sebe utvrđuje???

  • Vito1 27.08.2020.

    Kad se netko utopi u rijekama i jezerima diljem Hrvatske poljoprivrednici bi morali postaviti pitanje: gdje su te vodene površine kad naša polja nemaju dovoljno vode za žedne poljoprvredne proizvode??? Baš je to zanimljivo - država ima vode za utopiti čovjeka, a država nema vode za navodnjavanje. Da, lakše je utopiti poljoprivrednika, nego mu omogućiti navodnjavanje. Ili država na ovaj način daje poruku - želio si navodnjavanje, evo ti utopi se u vodi za navodnjavanje, bolje nego u papirima i birokraciji koja prati zahtjev za navodnjavanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare