To je to što me zanima!

U Dubrovačko-neretvanskoj pet novozaraženih koronavirusom

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 57 osoba pozitivnih na koronavirus. Osam pacijenata je na intenzivnoj skrbi i na respiratoru
Vidi originalni članak

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavilo se 60 osoba, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.

Zaražena je jedna osoba muškog i četiri ženskog spola, i to četiri iz Dubrovnika i jedna iz Župe dubrovačke.

Od 60 oporavljenih 23 su iz Dubrovnika, 12 iz Vele Luke, sedam iz Konavala, šest iz Ploča, četiri iz Metkovića, tri iz Blata, po dvije iz Orebića i Župe dubrovačke te jedna iz Korčule.

U posljednja 24 sata obrađeno je 65 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 161.341.

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 57 osoba pozitivnih na koronavirus. Osam pacijenata je na intenzivnoj skrbi i na respiratoru.

U samoizolaciji je 1586 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje te mjere, što je ukupno 972 od početka pandemije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 15.11.2021.

    Jel tamo najmanja procijepljenost kada je tako malo zaraženih?

  • Muki12 15.11.2021.

    Ha ha. Ja se testirao danas na racun poreznih obveznika. Bas fora. Lijepo saznanje da ste platili moj test. Koji gust!!! Niiiikad se necu testirat!!!!

  • dahvaul 15.11.2021.

    5 novih sa li će to uopće zdravstveni sustav moći izdežati.Koga vi to zajebavate imate pedeset i nekaj oboljelih u bolnici a nikoga ni liječite ni primate bolesnoga od drugih bolesti pa koji kapacitet ima ta bolnica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare