To je to što me zanima!

U Dubrovniku su jučer gorjele brodice, kombi, auta. Policija: Požar je izbio u gepeku kombija

Na području Mirinova jučer izbio je veliki požar i gusti crni dim neko je vrijeme prekrio cijeli okoliš. Izgorjelo je sedam plovila i dva vozila
Vidi originalni članak

Nakon što je jučer u potpunosti ugašen požar koji je u poslijepodnevnim satima izbio na predjelu Mirinova u Dubrovniku, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, uz stručnu pomoć protupožarnog inspektora, proveli su očevid.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očevidom je, stoji u priopćenju PU Dubrovačko neretvanske, utvrđeno da je požar izbio u prtljažniku zatvorenog kombija gdje se nalazila agregatska stanica sa spremnikom goriva od 1000 litara koja je služila za mobilno i privremeno napajanje struje na agregatu.

 - Uslijed kvara na izvedenoj električnoj instalaciji, požar se proširio na spremnik goriva i ostatak kombija, te dalje na plovila koja su se nalazila u neposrednoj blizini.

ZAISKRIO AGREGAT VIDEO Požar kod Dubrovnika: Gorjele brodice, jedan kombi, automobili, crni dim je posvuda

U požaru je izgorjelo kombi vozilo i osobno vozilo, vlasništvo 34-godišnjeg muškarca, četiri plovila u vlasništvu iste osobe, te jedno plovilo u vlasništvu 56-godišnjeg muškaraca - navodi policija.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mmest163 06.08.2021.

    A jesu brzi vatrogasci

  • Mike Etimille 06.08.2021.

    Ne razumijem tekst, ne znam je li novinarka krivo rastumačila ili su u policiji lijevom rukom pisali, radi se o agregatnoj stanici, agregat troši gorivo - benzin ili dizel i proizvodi električnu energiju. Kad je ovako napisano nije mi jasno što se na kraju zapalilo, spremnik goriva, agregat ili nešto treće?

  • ticesmirec 06.08.2021.

    Gorila auta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare