To je to što me zanima!

U dva dana su operirali sestre sa istom srčanom manom

Jelici (15) su rupu na srcu otkrili dok je obavljala sistematski za upis u srednju školu. Dragani (18) je liječnik predložio pretrage dok je bila u posjetu sestri u bolnici
Vidi originalni članak

Sestre Jelica (15) i Dragana (18) Trajković iz Srbije u dva dana su operirane u bolnici zbog iste bolesti srca. Njihova majka Violeta presretna je što su djevojke nakon operacije dobro i što će danas izaći iz bolnice. Prije dva mjeseca sestrama su otkrili srčanu manu i to dok su Jelicu pregledavali na sistematskom pred upis u srednju školu. Liječnik je primijetio da joj EKG nije u redu te ju je uputio u bolnicu. 

- Poslali su nas u bolnicu Vranje. Ponovo su napravili EKG, zatim i ultrazvuk srca koji je pokazao da ima rupicu na pretklijetki  veliku tri centimetra, priča majka. Dok je bila posjetu sestri, liječnik je predložio i Dragani da napravi EKG i ultrazvuk te je i kod nje otkrio istu srčanu manu, javlja srpski Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_118903 26.08.2011.

    Cure drzite se! :)

  • taraba 26.08.2011.

    Sretno djevojke,sve će biti dobro!! Danas se,srećom,takve srčane mane otkriju vrlo rano,već u dojenačkoj dobi,prije nego što izazovu neku komplikaciju.Na "Rebru" radi "svjetska" ekipa dječjih kardio-kirurga(dr. Belina je vrh-vrhova!)!! Imaju znanje stečeno na vrhunskim svjetskim klinikama,ali nemaju ni mali dio tehnologije s kojom su se vani susreli,a koja bi im olakšala rad sa malim pacijentima!! Možda ste vidjeli preslatki letak u kojem dječica s podignutim majicama,kako bi se vidio njihov "rez života"(ožiljak od operacije)pozivaju na doniranje cca 6 kuna,za kupnju aparata na dječjoj kardiologiji?? Na br. 0609095 ,"Veliko srce malom srcu" donirajmo tih par kuna(to je pola jedne kavice ili pola krigle piva),i tako omogućimo brojnoj dječici, pa i onoj koja tek dolaze na svijet,da ozdrave i nastave sa sretnim djetinjstvom!!

  • El Loco 26.08.2011.

    Sve najbolje curama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare