To je to što me zanima!

U dvije pucnjave jedan mrtav i 16 ranjenih, stradala i beba

U pucnjavama, jednoj na proslavi na košarkaškom igralištu gdje su bila djeca, drugoj tijekom kvartovske proslave, jedna osoba je poginula, a 16 ih je ranjeno
Vidi originalni članak

U pucnjavama u subotu navečer u SAD-u, jednoj na proslavi na košarkaškom igralištu gdje su bila djeca, drugoj tijekom kvartovske proslave, jedna osoba je poginula, a 16 ih je ranjeno, među kojima jedna beba.

U Detroitu je izbila pucnjava na košarkaškom igralištu gdje su djeca slavila rođendan. Jedna osoba je ubijena, a devet ih je ranjeno. Policija vjeruje da je jedna od prisutnih osoba na proslavi bila meta napada, dok su se ostali našli "u krivo vrijeme na krivom mjestu".

U Philadelphiji dvoje djece i pet odraslih osoba ranjeno je kad je jedan muškarac otvorio vatru na osobe okupljene na kvartovskoj proslavi. Među ozlijeđenima je 18 mjeseci stara beba koju je metak pogodio u vrat te 10-godišnje dijete.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kibl 21.06.2015.

    U civiliziranoj europi luđaci to isto rade sa autima. Obama u dva mandata ništa nije promjenio. Održi dobar govor i sve ostaje isto.

  • ForzaIstra 21.06.2015.

    Tako, tako, samo vi konjusine legalizirajte oružje

  • SvPetar_1 21.06.2015.

    I oče se raditi u Europi. Evo primjer jučer u Grazu. Amerika je rak čovječanstva s svime onime što promovira. I taj rak se širi diljem planete, pomoću straha i oružja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare