To je to što me zanima!

U 'dvostrukom dnu' Mercedesa našli 5859 kutija cigareta

Policajci i carinici na Graničnom prijelazu Slavonski Brod u pregrađenom podvozju Mercedesa njemačkih oznaka pronašli su razne vrste cigareta. Vozač, državljanin BiH, bit će kazneno prijavljen
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, u petak 23.listopada, zajedničkim radom policajci i carinici detaljnim pregledom osobnog automobila Mercedes njemačkih registarskih oznaka pronašli su skrivenih 5859 kutija raznih vrsta cigareta bez nadzornih markica RH, ukupne vrijednosti oko 130.000 kuna. 

NEZAKONITA ROBA Ilegalno prodavao: U kući mu našli 400 kilograma duhana

Cigarete su pronađene u tzv. dvostrukom dnu, zapravo preinačenom i pregrađenom podvozju automobila kojim je upravljao 37-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a kao suputnik bio je 32-godišnjak, također državljanin BiH. Vozač će kazneno odgovarati zbog izbjegavanja carinskog nadzora. Detaljnijim pregledom, uočeno je duplo dno na vozilu, te su se u unutrašnjosti nalazile skrivene cigarete.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dalibor0704 27.10.2020.

    Koliki je taj Mercedes kada u podvozje stane 2 kubika cigareta? Ili je u pitanju kombi, kamionet ili slično? Malo preciznosti ne bi škodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare