To je to što me zanima!

U Francuskoj pronašli odbjegli par, profesora su odmah uhitili

Roditelji profesora Jeremyja koji je pobjegao u Francusku s učenicom Megan Stammers u četvrtak su na konferenciji za novinare preklinjali sina da se vrati kući
Vidi originalni članak

Francuska policija u petak je nešto iza 12 sati u Bordeauxu pronašla odbjegli britanski par - učenicu Megan Stammers i njezina profesora Jeremyja Forresta. Njega su odmah uhitili zbog 'otmice djeteta', a nju su prevezli u centar za socijalnu skrb, javlja britanski mediji.

U lociranju ljubavnog para dosta su pomogli mediji koji su svakoga dana izvještavali o slučaju - rekli su istražitelji.

- Ne želimo još izlaziti s informacijom gdje smo ih točno našli. Njihove obitelji smo obavijestili da smo ih pronašli. Radimo na tome da se oni što prije vrate u Veliku Britaniju - rekli su iz glasnogovorništva policije.                 

Roditelji profesora Jeremyja koji je pobjegao u Francusku s učenicom Megan Stammers u četvrtak su na konferenciji za novinare preklinjali sina da se vrati kući. Njegov otac Jim Forrest zamolio je sina da im se barem javi, piše Daily Mail.

Profesora matematike i učenicu Megan snimile su nadzorne kamere prošlog tjedna na trajektu koji plovi preko La Manchea. Sretno su se držali za ruke i bježali od stvarnosti. Od tada je trajala potraga za njima, a britanskim policajcima su osim francuskih pomagale i španjolske kolege.

Podsjetimo, britanski profesor matematike je s učenicom pobjegao iz zemlje prošlog četvrtka. Mjesecima uoči bijega, profesor je na svom Twitteru profilu objavljivao ljubavne poruke. Od kada je u siječnju počela njihova veza muškarac je pisao kako ima moralne dileme pobjeći s njom ili ne. Osim toga, u porukama je otkrio i kako je njihova veza započela upravo u školi. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Aranka 29.09.2012.

    Šteta njihova što nisu došli k nama. Dok bi ih našli već bi cura bila punoljetna! I onda bi im mogli metnuti soli na rep! Evo - greška u koracima!

  • skadarka tanja 28.09.2012.

    stari prdonja je imao moralne dileme ??? kako da ne ,,

  • Ivančicaa 28.09.2012.

    ...zašto sad svi napadaju profesora...pa nije on nju s pištpljom tirao da bude s njim to je ona učinila svojom voljom....ili nek ih kazne obadvoje...što je apsurdno....ili nek ih puste....

Komentiraj...
Vidi sve komentare