To je to što me zanima!

U frontalnom sudaru poginuo muškarac, dvoje ozlijeđeno

Očevid je u tijeku, a državna cesta DC300 između Umagu i Buja zatvorena je za promet. Obilazak je državnom cestom Kršete-Brtonigla ili preko Plovanije
Vidi originalni članak

Jedan poginuli i dvoje lakše ozlijeđenih suputnika iz dva sudarena automobila epilog su jutrošnje teške prometne nesreće kod naselja Kršete na cesti Buje - Umag.

Andrea Jelenić Pitoski iz pazinskog državnog odvjetništva kaže da je u nesreći poginuo 73-godišnji muškarac iz okolice Umaga koji se nalazio za upravljačem jednog od automobila, ne iznoseći druge detalje o nesreći.

Neslužbeno doznajemo da je u ponedjeljak nešto prije 9 sati vozačica bijele Škode Yeti, vozeći se iz pravca Umaga, u desnom zavoju udarila u vozačeva vrata nailazećeg crnog Fiat Brava koji je od siline udarca odbačen s kolnika. 

Vozaču Fiata nije bilo spasa unatoč naporima liječnika iz Buja da ga 20-minutnom reanimacijom spasi.

Suzana Sokač iz istarske policije kaže da su u sudaru lakše ozlijeđene 46-godišnja vozačica Škode i 33-godišnja suvozačica.

Zbog policijskog očevida cesta Buje - Umag je u prekidu i vozi se obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sluga_1 11.05.2015.

    Cini mi se da mi nemao kulturu voznje....vecina od nas trbala bi ostati bez vozackih....jer iz nekog razloga netko je postavio nekakve. Zankove da ih se pridrzavamo...

  • 11.05.2015.

    Jedino rješenje za lokalne ceste sa puno zavoja, pogotovo one na kojima su stalno sudari sa fatalnim posljedicama, jest JEDNOSMJERNI promet. Pa izgradite još jednu cestu malo dalje za promet u suprotnom smjeru. Koliko života mora jedna cesta odnijeti, koliko vrijedi jedan ili više ljudskih života?

  • Ninda Kornjaca 11.05.2015.

    bio sam tamo prvi jer sam isao za buje..zalosno ali treba pazit kako se vozi jbg jos sam gledao kako ga ozivljavaju ali na kraju je ispalo zalosno..r.i.p covijece dragi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare