To je to što me zanima!

U frontalnom sudaru u Istri poginula dva muškaraca

R.L. (38) iz Ferlini i B.B. (49) iz Žminja poginuli su kod mjesta Ferlini. Vozač Forda prešao je na suprotni kolnički trak i izazvao frontalni sudar
Vidi originalni članak

R.L. (38) iz Ferlini i B.B. (49) iz  Žminja poginuli su u srijedu nešto iza 16 sati stravičnom sudaru Forda i Audija kod mjesta Ferlini na cesti Svetvinćenat-Žminj u Istri. Sudarili su se izravno na ravnom dijelu ceste. R.L. je bio za upravljačem smrskane Ford Sierre dok je B.B. vozio Audi. Bili su sami u vozilima. Nataša Rogić iz istarske policije kaže da je R.L. skrivio sudar prešavši, iz neutvrđenih razloga, na suprotni kolnički trak. Prema tragovima doslovce uništenih vozila za pretpostaviti je da je jedan od mogućih uzroka sudara i prevelika brzina. Od siline udarca Audi se odbio od Forda zaustavivši se na krovu. Zbog policijskog očevida promet je na tom dijelu ceste satima bio u prekidu, a vozilo se obilaznim pravcima. Uz policiju i liječnike na mjestu nesreće bili su i pulski vatrogasci.
Istražni sudac Županijskog suda Svetislav Vujić naložio je obdukciju na tijelima poginulih te vještačenje tehničke ispravnosti na oba vozila.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • princess007 22.04.2009.

    krivo ste napisali di žive, obrnuto je... sućut obiteljima

  • gucica 22.04.2009.

    Kad bi ljudi još brže vozili možda bi bilo manje prometnih,po mogučnosti da svi voze se 3 promila na dalje i obavezno da se voze nabrijani auti!Svijet je pop...totalno!

  • 25sat 22.04.2009.

    ako je to ravni dio ceste, onda su ove po Slavoniji aerodromi

Komentiraj...
Vidi sve komentare