To je to što me zanima!

U glavnoj ulozi u holivudskoj pljački u Londonu ipak Balkanci

Skupina muškaraca iz trezora je ukrala blago ukupne vrijednosti 60 milijuna funti. Pljačka je bila razrađena u nekoliko faza. Sumnja se na bandu Pink Panter...
Vidi originalni članak

Britanska policija sumnja da je banda Pink Panter, koju čine najbolji lopovi s prostora bivše Jugoslavije, izvela spektakularnu pljačku trezora draguljarnice u samom centru Londona za Uskrs.

Skupina muškaraca, kojima se na snimci ne vide lica, iz trezora Hatton Garden ukrala je blago ukupne vrijednosti 60 milijuna funti. Pljačka je bila razrađena u nekoliko faza. Lopovi su prvo ušli u četvrtak navečer i izašli idućeg jutra, a ponovno su ušli u subotu navečer te pobjegli u nedjelju ujutro. Svjedok je za Sunday Express izjavio kako je nekoliko sati prije prve faze pljačke, u četvrti vidio skupinu sumnjivih muškaraca istočnoeuropskog podrijetla.

- Pozorno su promatrali zgradu trezora nekoliko minuta - rekao je svjedok. Pink Panter bandu, prenose britanski mediji, čine uglavnom iskusni lopovi iz Srbije, sa jakim kriminalnim vezama u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • varešak 13.04.2015.

    Lopovi ukrali od lopova.

  • clock 13.04.2015.

    jedva čekam da snime film o ovoj pljački

  • AnteG 12.04.2015.

    evo što se događa kad se Hrvatska putovnica dijeli šakom i kapom! Fuj sramota! Svi znamo koji su ljudi ovo učinili i koje im je pravo državljanstvo! NEMA VEZE s Hrvatskom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare