To je to što me zanima!

U HDZ-u ljuti, ali Plenki čuva svoju Gabi: 'Nikome nije jasno zašto ju je držao u vrhu stranke'

Plenković je otkrio da ju je upoznao 2010. godine i bio je fasciniran njenim znanjem o EU fondovima, ali i agilnošću i energijom dok je vodila regionalnu razvojnu agenciju Hrast
Vidi originalni članak

Svi su bili začuđeni kad je Plenković kooptirao u predsjedništvo HDZ-a Gabrijelu Žalac jer ona nije imala tu političku težinu i bila je osobno njegov izbor. Zato se nitko nije protivio, ali je neshvatljivo da ju je i čitavo ovo vrijeme čuvao i držao u vrhu stranke ako priča o borbi protiv korupcije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Luna777 12.11.2021.

    Za nagradu što je "pronevjerila" milijune kuna ostavio ju je u Predsjedništvu. Tko zna, možda ju nakon izlaska iz pritvora nagradi kao Dalićku, da dobije neku dobru firmu.

  • Suštinu u prvi plan 12.11.2021.

    Blamira se premijer. Ovakvim izjavama/ocjenama. Čudno da nije svjestan da postoji segment javnosti koji iz prve ruke zna tko je tko na području znanja korištenja EU fondova. I to godinama. Ne od jučer. I, gle čuda čuje njegove izjave i čita vijesti s portala. U cara Trajana kozje uši!

  • Tirkizna Leptirica 12.11.2021.

    Nisam sklona vjerovati da postoji ijedan političar koji je Plenkovićev miljenik. Sve je to politika! A Plenković je sve samo ne bedast :) uz to sve, ne čini jedan čovjek stranku, a oni koji išta znaju o politici, znaju kako se biraju ministri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare