To je to što me zanima!

U Francuskoj je umro još 471 zaraženi, ukupno više od 5300

Vukovarsko-srijemskoj županiji i dalje nema potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom. U Krapinsko-zagorskoj županiji zabilježena su dva nova slučaja. U Karlovačkoj županiji je kod ukupno jedanaestero ljudi zaraženo
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je novooboljelih od korona virusa 19 i sada ih je 254.

Broj zaraženih, istaknuo je premijer, popeo se tijekom dana na 254, što je od jutros povećanje za 19. Ministar zdravstva Vili Beroš, govoreći o zaraženima, istaknuo je kako je sustav za detekciju pozitivnih kraće vrijeme tijekom dana bio van funkcije, ali da je sad sve uredu. 

- Nalazimo se u uzlaznom dijelu epidemiološke krivulje, kao što smo u očekivali - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Cipelcug 23.03.2020.

    Ako se stvarno želi spriječiti širenje korone, tada se imena žaraženih i osoba koje se nalaze u samoizloaciji morati javno objavljivati.

  • 23.03.2020.

    Sve ok što se tiče poduzetih mjera,ali nešto slabo objašnjavate onaj drugi dio problema ,a taj je masa naroda je dobila otkaze a skoro rijetko tko i radi. Gdje je tu točan plan kako pomoći populaciji koja naravno nije kriva zbog zatečenog stanja u državi. Gospodo potrebna je novčana pomoć i to popriličnom broju kućanstava,jer će nastati glad zbog nemogućnošću kupovine osnovnih namirnica.

  • liliana 23.03.2020.

    Po portalima pišu neki epidemiolozi da je virus 100% pušten iz labosa i da su to vjerojatno učinili sami Kinezi da razhebu američko i eu tržište.Ima logike.A nama će sve raditi Kinezi,da li je to komunistička solidarnost?

Komentiraj...
Vidi sve komentare