To je to što me zanima!

U Hrvatsku htio unijeti drogu, rakije, cigarete i suho meso

Sva pronađena roba je izuzeta, suvozačici je izdan prekršajni nalog od nekoliko desetaka tisuća kuna koji je ista i platila, dok je vozač kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac u subotu 15. kolovoza policijskim i carinskim pregledom osobnog automobila nizozemskih registarskih oznaka prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, a zbog sumnje da se u vozilu nalazi droga, u više pretinaca u unutrašnjosti vozila pronađeno je 2565 tableta iz kojih se može izraditi droga, a koje 54-godišnji vlasnik i vozač nije prijavio po dolasku na granični prijelaz i za iste nije imao medicinsku i drugu dokumentaciju.

Daljnjim pregledom, u prtljažniku automobila pronađeno je više kilograma suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara rakije, više stotina cigareta, a koje 51-godišnja suvozačica nije prijavila službenicima Carine. 

Sva pronađena roba je izuzeta, suvozačici je izdan prekršajni nalog od nekoliko desetaka tisuća kuna koji je ista i platila, dok je krim istraživanjem utvrđeno da je 54-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare