To je to što me zanima!

U ime obitelji podržala Visia Croaticu u spašavanju Zavoda

Udruga U ime obitelji daje podršku inicijativi Visia Croatica u nastojanju da zajedničkim snagama pokušaju pomoći opstanku i daljnjem razvoju Imunološkog
Vidi originalni članak

Udruga U ime obitelji obratila se medijima priopćenjem u kojem daje podršku inicijativi Visia Croatica, koja okuplja veći broj građana, u nastojanju da zajedničkim snagama pokušaju pomoći opstanku i daljnjem gospodarskom razvoju Imunološkog zavoda d.d.

"Imunološki zavod d.d. predstavlja spoj tradicije, tehnologije, proizvodnje, gospodarskog djelovanja i znanstveno-istraživačkog rada kakav želimo oživjeti u Hrvatskoj. Visia Croatica je iznijela konkretnu domoljubnu ideju koja u sebi sadrži veliki poticaj svim ljudima dobre volje da i ovakvim gospodarskim projektima zaštitimo strateške i nacionalne interese Republike Hrvatske.  Imunološki zavod zasigurno jest primjer gdje se zajedničkom aktivnošću građana može i mora zaštiti svehrvatski nacionalni interes. 

Građani okupljeni u projekt Visia Croatica svojim radom nastoje kroz Imunološki zavod promovirati jedan novi model upravljanja i gospodarenja koji je osmišljen na demokratičan i pošten način , u kojem svatko od nas može sudjelovati prema svojim mogućnostima. Ovaj model  ulijeva nadu u bolje sutra te postavlja pred Vladu RH jasan i transparentan zahtjev. Nažalost, premda je već proteklo i previše vremena za radnike Imunološkog zavoda u raznim postupcima, dogovorima, natječajima - od prihvaćanja obvezujuće ponude Visia Croatica d.o.o. u ožujku 2015. godine do danas - Vlada RH nije provela daljnje aktivnosti u smjeru provedbe već donesene  odluke. Zato se pridružujemo iskazanoj zabrinutosti mnogih građana i radnika Imunološkog zavoda da zbog izgubljenog vremena prijeti daljnje propadanje i prilika za oporavak Zavoda. 

U nastojanju pružanja konkretne pomoći Imunološkom zavodu i projektu Visia Croatica, U ime obitelji poziva sve svoje članove, podupiratelje i simpatizere da uplate komanditne uloge u društvu Visia Croatica d.o.o. k.d. (minimalni iznos je 100 kn) ili na drugi način pomognu ovom domovinskom projektu, a to su osobno već učinili i predstavnici U ime obitelji", stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SAINT 16.06.2015.

    Čini mi se da vlada igra igru za strane farmaceute , uništit zavod pa ćemo plačat sve 10 puta skuplje.

  • BabaPela 16.06.2015.

    Ja sam uplatio komanditni ulog jučer (ponedjeljak 15.6), također, informirao sam moje pratitelje FB stranice "Darujte krv" na Svjetski dan dobrovoljnih darivatelja krvi 14.og. Objava je ovdje https://www.facebook.com/darujte.krv

Komentiraj...
Vidi sve komentare