To je to što me zanima!

U istragu se uključio i Interpol, ubojicu su snimile kamere?

Naime, desetak dana prije ubojstva u rad je pušten probni sustav video nadzora Marjana. Istražitelji su preuzeli snimke, a iz policije su potvrdili suradnju Interpola
Vidi originalni članak

Splitska policija potvrdila je kako je u istragu ubojstva Meksikanke  Selene Margerite Graciano Macedo  (31) uključen Interpol.   

T-portal javlja da bi u slučaju ubojstva na Marjanu pomoć u istrazi mogle pružiti snimke nadzornih kamera.

Naime, desetak dana prije ubojstva u probni rad je pušten sustav video nadzora Marjana koji pokriva sve ulaze u šumu. Iako postoji mogućnost da je ubojica u Park šumu ušao zaobilaznim, neoznačenim putevima, istražitelji su preuzeli snimke i među posjetiteljima nastoje identificirati sumnjivce. 

Policija je pozvala i sve turiste i građane koji su na dan ubojstva bili na Marjanu da im ustupe svoje snimke. 

Meksički mediji pišu kako je veleposlanstvo Meksika kontaktiralo svojeg počasnog konzula u Splitu kako bi pružio potrebnu pomoć bratu žrtve. Iz veleposlanstva i Opća uprava za zaštitu Meksikanaca rekli su kako su u stalnom kontaktu s majkom sunarodnjaka i pružaju potrebnu konzularnu podršku. 


Idi na 24sata

Komentari 117

  • SlavenB 28.08.2012.

    triba ga pronaci i dati mu dozivotnu zatvorsku kaznu

  • bkladarb 28.08.2012.

    Daj bože da pronađu monstruma..i ne daj bože da mu sudi naše pravosuđe,ne daj bože,jedino da ga izruče u Meksiko tamo bi mu bilo najpoštenije suđenje

  • sakyosijek 28.08.2012.

    nazalost nasa policija ne moze busu na oranju pronaci,a ne ubojicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare