To je to što me zanima!

U izlijetanju auta blizu škole srećom nitko nije ozlijeđen

PREBRZO UŠAO U ZAVOJ: Očevid je u tijeku, a prometni policajci PU Varaždinske izjavili su kako je ovo još jedna u nizu nesreća uzrokovana neiskustvom vozača
Vidi originalni članak

Danas oko 14 sati u središtu Varaždina, u Prešernovoj ulici, u neposrednoj blizini 2. Osnovne škole, dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća, u kojoj je radi neprilagođene brzine kretanja, ali i radi neiskustva mladoga vozača, vozilo marke BMW sletjelo izvan kolnika te se lijevom bočnom stranom zabilo u ogradu. 

Očevid je u tijeku, a prometni policajci PU Varaždinske izjavili su kako je ovo još jedna u nizu nesreća uzrokovana neiskustvom vozača, koji je skrečući iz obližnje Kozarčeve u Prešernovu ulicu, radi neprilagođene brzine kretanja, ali i zbog vozačkog neiskustva, izletio s ceste te se bočno zabio u ogradu.

Prava je sreća što baš nitku u tom trenutku nije stradao, obzirom da se u neposrednoj blizini ovoga prometnog događaja nalazi varaždinska 2. Osnovna škola koju dnevno pohađa oko tisuću učenika, koji ovu prometnicu dnevno koriste prilikom odlazaka i dolazaka na nastavu.
 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • blackeagle 07.10.2016.

    wow, ne piše u naslovu bmw nego auto!!! ali zaš sad niste zamutili tablicu, kak to ide s ubojicama? Ovaj ga je samo okrenul na bok, nikog ozlijedil ni niš al bitno je javno ga sramotiti... dok ubojice još i hvalite...

  • Partiokojot 07.10.2016.

    Dobra pozicija auta za popraviti auspuh.

  • knez528 06.10.2016.

    BMW nije za napuhane mulce bez iskustva! Dao bi ja njima punta od 40-ak konja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare