To je to što me zanima!

Riječki policajci u dva tjedna uhvatili 26 ljudi s drogom

Sveukupno je zaplijenjeno 362,28 grama marihuane, 11,20 grama hašiša, 11,08 grama amfetamina, 5 grama heroina, nekoliko grama i nekoliko tableta MDMA i manja količina ketamina
Vidi originalni članak

Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti od 15. studenoga do 15. prosinca, Primorsko-goranska policija je dodatno pojačala mjera u cilju suzbijanja ponude i potražnje svih vrsta narkotika.

Tako su u protekla dva tjedna zatekli 26 hrvatskih državljana u neovlaštenom posjedovanju droga, većinom marihuane. Sveukupno je zaplijenjeno 362,28 grama marihuane, 11,20 grama hašiša, 11,08 grama amfetamina, 5 grama heroina, nekoliko grama i nekoliko tableta MDMA te manja količina ketamina. Najviše zapljene droge zabilježeno je na području Vrbovskog, ukupno deset. 

Tu posebno treba zdvojiti podatak kada je policija  26. studenoga zaustavila u prometu 22-godišnjaka kod čvora Vrbovsko. Kod njega je pronađeno i oduzeto sveukupno 59,1 gram marihuane te manja količina hašiša. Dan kasnije, 27. studenoga zbog prekoračenja brzine kod vijadukta Severinske Drage zaustavljen je i 36-godišnjak, od kojeg je oduzeto 10 grama amfetamina. Obojica su zbog neovlaštenog posjedovanja narkotika prekršajno prijavljeni.

Osim navedenih i sve ostale osobe koje su neovlašteno posjedovale droge su prekršajno sankcionirane, a policija će i dalje pojačano kontrolirati sve one koji im se učine sumnjivi ili za koje se znade da su ranije bavili se preprodajom narkotika. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.12.2020.

    A kaj su se pridrzavali mjera???

Komentiraj...
Vidi sve komentare