To je to što me zanima!

U jednom danu peticiju Udruge Franak je potpisalo 1500 ljudi

Članovi udruge traže da se ostatak glavnice kredita u francima prebaci u kune ili eure, po tečaju na dan sklapanja ugovora. Peticijom su zatražili podršku građana
Vidi originalni članak

Udruga Franak Vladi je predložila kako riješiti problem kredita u švicarcima.

Peticijom na Facebooku pozvali su građane da ih podrže. Članovi udruge traže da se ostatak glavnice kredita u francima prebaci u kune ili eure, po tečaju na dan sklapanja ugovora. Drugom mjerom predlažu da se definiraju kamatne stope, a trećom hitno donošenje Zakona o bankrotu. To bi olakšalo svim dužnicima i onima s kreditom u eurima. Tvrde kako je Ministarstvo financija mjere odbacilo, no ne odustaju. U jednom danu peticiju Franka je potpisalo oko 1500 ljudi.

- Čak nam se srušila stranica od broja posjetitelja. Podrška nam zaista puno znači - rekla je Petra Rodik iz Franka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • fijuman 15.12.2012.

    Svi mi koji nemamo kredite u francima trebamo dati podršku tim ljudima jer kako imamo lihvarske banke u ovoj državi nikada neznamo u kakvu situaciju ćemo doći mi ostali. Dosta je bilo lihvarenja i financijskog inžinjeringa nad hrvatskim narodom, pokažimo im da nas ne mogu više derati i guliti nam kožu.

  • Robert_007 14.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Capafiori 13.12.2012.

    Zašto prikupljate podršku samo preko fejsa? Vjerujem da bi u jednom danu podrška bila dvostruka ako ne i veća, ali prikupljanjem podrške na internetskoj domeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare