To je to što me zanima!

'U Jugoslaviji sam svašta pričao i nikad me nitko nije priveo. A znamo kakav je bio Tito...'

Umirovljenik iz Briševa je prvo osumnjičen za prijetnju, pa za narušavanje javnog reda i mira. A sve zato jer je na Facebooku napisao da Plenkovića u Zadru 'triba ga dočekat pokvarenim jajima'
Vidi originalni članak

Triba ga dočekati s pokvarenim jajima njega i njegove poltrone, nitko nije toliko ponizio i izdao Hrvata, narcisoidni jadnik, napisao je umirovljenik Mladen Ćustić (72) iz Briševa prošlog četvrtka u komentaru ispod teksta u kojem se najavljuje dolazak premijera Andreja Plenkovića u zadarsku županiju na obilježavanje akcije Maslenica.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 14

  • SAINAS_1 24.01.2022.

    U Jugoslaviji si pricao po krcmama i klupicama, sad si nasou tim godinama pricati o jajuma, e svasta.....

  • 24.01.2022.

    Kao što smo u slučaju Đokovića čitali velike djeljitelje pravde na portalu..... povucimo paralelu i zaključimo nelicemjerno da si je deda sam kriv! Batina ima dva kraja i dobio je bome! :-D nadam se da će toga biti još po sve one koji se neprimjereno ponašaju poput njega ;)

  • Meryann 24.01.2022.

    Bio si ti za vrijeme Tita manji od makova zrna. A sad si “hrabar” na fejsu i na portalima. Ko i većina drugih. Hvatajte se posla pa nećete imat vremena pisat gluposti. Sigurno imaš kakvo polje za iskopat ili šumu za drva pobrat. Korisnije ti je u svakom smislu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare