To je to što me zanima!

U kamionu pokušao švercati 30 paketa s 200 kila marihuane...

Muškarac (27) uhićen je u mjestu Drašnice nedaleko od Makarske. Drogu je prevozio u priključnom vozilu na kojem je napravio preinake nastojeći tako sakriti ilegalni teret, no nije uspio zavarati policijske službenike
Vidi originalni članak

Zbog švercanja 200 kilograma marihuane, službenici kriminaliteta droga PU-splitsko-dalmatinske uhitili su 27-godišnjaka koji je drogu prevozio u teretnom vozilu.

Kako su izvijestili, vozač je zaustavljen u mjestu Drašnice na Makarskoj rivijeri, i to u srijedu, 8. travnja oko 22 sata. Pregledom vozila uočene su preinake, a potom je i službeni pas za detekciju droge reagirao na prisutnost zabranjenih supstanci.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga kamiona. U prerađenom dijelu priključnog dijela vozila pronađeno i oduzeto 30 PVC paketa s marihuanom.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv osumnjičenog je podnesena  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • petnaestica 10.04.2020.

    Zločesti pas,zločesti jedan!

  • Smoke_on_the_Water 10.04.2020.

    Velike muke od ove zaraze su snašle sve ljude ali nitko toliko ne pati zbog mjera ograničeno i kontroliranog kretanja kao dileri i njihove mušterije drogaši. Odmah do njih su alkosi bitangaši zbog zatarabljenih bircuza. I naravno sve je to svjetska urota, ljudi gušteri i 5G mreža.

  • Blackstarxx 10.04.2020.

    Oma proglasit dan žalosti što je u krive ruke ošlo ;))uf tolko se iznerviro da moro zamotat ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare