To je to što me zanima!

U kamionu punom svinjskih polovica izletio je s autoceste

Odjednom se samo prevrnuo, rekao je čitatelj 24sata koji je svjedočio nesreći i dodao kako blizu njega nije bilo nijedno drugo vozilo. U prikolici je vozio 21,5 tona svinjskih polovica
Vidi originalni članak

Vozač (50) iz BiH bori se za život nakon što je u petak u 1.15 sati sletio kamionom s autoceste A3 kraj Okučana. Iako su ga prvo prevezli u Opću bolnicu Nova Gradiška, zbog težine ozljeda glave i prsa hitno su ga prebacili u KBC Osijek.

NA A3 KOD OKUČANA Prevrnuo se kamion: Vozač je u teškom stanju, bori se za život

- Odjednom se samo prevrnuo - rekao je čitatelj 24sata koji je svjedočio nesreći i dodao kako blizu njega nije bilo nijedno drugo vozilo. U prikolici je vozio 21,5 tona svinjskih polovica i šunki koje su se rasule po livadi. Prema očevidu, vozač nije vozio sredinom traka pa je zahvatio travu. Izgubio je kontrolu nad kamionom, udario u jedan stupić i završio na ogradi.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 26.02.2019.

    Sunce ti poljubim, koliko mesa ode u vraziju mater. Pa ne pije se dok se vozi. I sas cemo malo maune jesti svinjsko meso.

  • Prva Proleterska 08.12.2018.

    Čovjek zaspao za volaom , kad je uhvatio bankinu , probudio se , naglo dao volan lijevo a inercija visećih polutki prevrnule hladnjaću !

  • Prva Proleterska 08.12.2018.

    Po zakonu o higijenskom standardu stavljanja hrane u prodaju , ovo se više prodati ne može niti smije, jer meso nije bilo pod zadatom temparaturom a usput bilo je u van prostorija dozvoljenih zakonom. Ovo može samo narod da razgrabi , bilo bi najmanje štete i troškova uništenja mesa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare