To je to što me zanima!

U kanalu su pronašli mrtvog muškarca, imao ranu na glavi

U subotu ujutro pronađeno je mrtvo tijelo u kanalu u Trenkovu kraj Velike. Radi se o Tomislavu G. (35), kojeg su oko 2 ujutro nepoznate osobe dovezle autom iz Požege
Vidi originalni članak

U Trenkovu kraj Velike u subotu ujutro pronađeno je tijelo muškarca u kanalu, potvrdila je Požeško-slavonska policija. Radi se o 35-godišnjem Tomislavu G. iz Trenkova.

Zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu, Franjo Kopunić kazao je kako je tijelo bilo potrbuške u potoku.

- Na desnom dijelu glave ima manju ozljedu i zasad ne znamo kako je nastala ta ozljeda. Nakon provedenog očevida i obdukcije znat ćemo više - rekao je Kopunić. 

Dodao je kako se zna da su Tomislava noćas oko 2 sata nepoznate osobe dovezle iz Požege, te da sada traže te ljude kako bi s njima obavili razgovor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ninololo 25.05.2014.

    triba provjerit koliko mu organa nedostaje,,, hrvatska je lipa i pitoma drzava svakog tijedna po 10 smrtno stradaju ili nestanu...

  • marnikxx99 24.05.2014.

    Živimo u opasnom svijetu i još opasnijem vremenu, svaki dan samo loše vijesti i događaji, - CRNILO!,..

  • Lina39 24.05.2014.

    U kanalu pronađeno mrtvo tijelo ::!A kakvo bi inače trebalo biti?Nikad kraći niti nepotpuniji članak !Ostaje nam da mi sami smislimo priču !!Sućut obitelji !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare