To je to što me zanima!

U Karlovcu se ovaj tjedan prvom dozom cijepio 981 čovjek

Cijepljenje je i dalje moguće u ordinacijama u dogovoru s odabranim liječnikom, ali i u Ljekarni Grgur Ninski uz prethodnu najavu i to u srijedom i petkom popodne
Vidi originalni članak

Od 1311 osoba koje su se u ovom tjednu cijepile u Karlovcu, 981 je osoba dobila prvu dozu cjepiva, što je značajno za suzbijanje širenja zaraze, poručuju u subotu popodne iz Stožera civilne zaštite.

“Samo danas, u subotu, u Karlovcu je cijepljena 444 osoba, od kojih 364 njih prvom dozom”, stoji u priopćenju.

OSAM NOVIH PUNKTOVA Evo gdje se u Zagrebu građani mogu cijepiti protiv Covida-19

Iz Stožera Grada Karlovca pak poručuju da je zbog pojačanog interesa građana za cijepljenjem osigurana nova lokacija u Sportskoj dvorani Mladost (glavni hodnik, ispred ulaza na tribine), te da su termini za cijepljenje u ponedjeljak popodne, u srijedu prije podne, petak popodne i u subotu od 8 do 13 sati.

VIDEO: KOLONE U ZAGREBU Na Velesajmu cijepi 18 ekipa liječnika, trebali su raditi do 12: Gužve su, ostajemo do navečer

Cijepljenje je i dalje moguće u ordinacijama u dogovoru s odabranim liječnikom, ali i u Ljekarni Grgur Ninski uz prethodnu najavu i to u srijedom i petkom popodne.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 06.11.2021.

    meni je gramatika jako važna...često važnija od podataka..jer ako mi netko daje podatke, važan mi je svaki zarez, svaki upitnik i uskličnik na pravome mjestu..... tko ima posla s bankom ili sličnim institucijama, znat će o čemu pričam.....tako da...."cijepio se 981 čovjek" nije isto kao "cijepilo se 981 osoba"

  • Old Kresoje 06.11.2021.

    A koliko žirafa,hijena i madagaskarkih lemura?

  • lissavis 06.11.2021.

    Premalo!😥😢😢 Nikad se necemo rjesit korone

Komentiraj...
Vidi sve komentare