To je to što me zanima!

U kiosku koji je eksplodirao u Splitu radi supruga sumnjivca za ubojstvo Petra Vuknića

Dalmatinski portal piše kako u kiosku radi supruga Dragomira Petrovića koji je početkom godine uhićen i pritvoren zbog ubojstva Petra Vuknića, kojem su sudili kao pripadniku zločinačke organizacije
Vidi originalni članak

Eksplozija je odjeknula noćas u fast food prodavaonici u splitskoj Ulici Bruna Bušića na Sućidru.

Nema ozlijeđenih, a očevid je u tijeku.

Dalmatinski portal piše kako u kiosku radi supruga Dragomira Petrovića zvanog Buvel koji je početkom godine uhićen i pritvoren zbog ubojstva Petra Vuknića, kojem su sudili kao pripadniku zločinačke organizacije Željka Rajića. 

NITKO NIJE OZLIJEĐEN Split: Eksplozija u fast foodu

Vuknić je podsjetimo, pronađen mrtav početkom veljače na Kozjaku. O Vukniću se dosta govorilo 2020. godine kada se kao trećeokrivljeni u slučaju zločinačkog udruženja, skupine pod vodstvom Željka Rajića (35) zvanog Žeki koja je 'pala' u spektakularnoj akciji policije i USKOK-a godinu dana ranije, nagodio sa tužiteljstvom. Kasnije se ipak predomislio.

UBIJEN IZ VATRENOG ORUŽJA Likvidacija na Malački: Policija podigla kaznenu prijavu za ubojstvo Petra Vuknića

Petrović se pak, podsjetimo, našao s Vuknićem, navodno da razjasni tko je kriv za požar u garaži na Pujankama u kojem je izgorio i Golf njegove supruge. Tijekom vožnje upucao ga je hicem iz pištolja, tvrdi da je to bilo u samoobrani. 

PRIPADNIK ZLOČINAČKE Petra Vuknića našli mrtvog, bio je ključni igrač splitske bande: Reketario, premlaćivao, prijetio
Prije koju godinu dosta se prašine diglo oko postavljanja ovog kioska u mandatu gradonačelnika Ive Baldasara. Sumnjalo se da se uređuje za tadašnjeg vijećnika Damira Ćosića Rodu koji je bio pouzdan oslonac u Gradskom vijeću, piše Dalmatinski portal. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Splitski cvit 05.05.2022.

    Da je taj Vuknić bio gdje je trebao, bio bii još živ

  • Brejn Demiđ 04.05.2022.

    Dnevna doza Splita

Komentiraj...
Vidi sve komentare