To je to što me zanima!

U kontejneru pokraj bolnice u Sisku nakon potresa došao novi život: 'Mama i dijete su dobro'

Uz bolnicu je i kontejner na kojem je netko crnim markerom napisao: "Onaj dan kada se treslo" i uz to datum. U tom se kontejneru odmah nakon potresa rodilo dijete
Vidi originalni članak

Magistar sestrinstva Alen Sadiković s odjela pedijatrije u sisačkoj bolnici rekao je kako je stanje tamo katastrofalno i kaotično. 

- Rušili su se zidovi, popucala su sva stakla. Djeca nisu bila na odjelu jer smo ih poslali doma nakon jučerašnjeg potresa, ali bilo je djece u ambulanti koja je srećom u prizemlju pa su mogli brzo izaći van. Majke su bile izbezumljene, djeca su vrištala. Na sreći nitko nije ozlijeđen. Uopće ne znam što bih rekao, totalno sam pod stresom - rekao je Sadiković za Dnevnik Nove TV. 

PRINOVA KOD FLEISSA Hrvatska skijašica postala teta: 'U prvom potresu začeta, a u drugom rođena. Hvala za nadu'

U bolnici je i u 22 sata trajala evakuacija iz sisačke bolnice. 

- Ovo je sigurno jedan od najtežih naših trenutaka. Ostali smo bez svojih pacijenata, onoga zbog čega smo tu. U Zagrebu je po bolnicama više od stotinu pacijenata, od čega oko 85 COVID pacijenata. Oštećenje svih zgrada osim ginekologije je takvo da ne možemo nastaviti s normalnom radom, ali bolnica funkcionira. Hitna radi 24 sata i nastavlja u zgradi ginekologije - rekao je Tomislav Dujmenović, ravnatelj sisačke bolnice. 

HRVATSKA JE NA NOGAMA Učiteljice šalju deke, građani šalju hranu, lijekove, novac, dobri ljudi nude smještaj...

Uz bolnicu je i kontejner na kojem je netko crnim markerom napisao: "Onaj dan kada se treslo" i uz to datum. U tom se kontejneru odmah nakon potresa rodilo  dijete. 

- Upravo je ovdje bio porod. Sve je dobro završilo, i majka i dijete su dobro i poslani su doma nakon poroda - izvijestila je Matea Ćorić, reporterka Dnevnika Nove TV. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.12.2020.

    svu sreću obitelji i bebici

  • Nezenja 55 30.12.2020.

    Bogu dragom hvala

  • duš man 29.12.2020.

    neka je zdravo i živo....😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare