To je to što me zanima!

U Konzumu na polici jedna cijena, a na blagajni druga

Samoborka I.G. je ljutita jer su joj najmanje tri proizvoda u Konzumu u Biogradu naplatili čak 30 posto više nego je pisalo na ceduljici pored njega
Vidi originalni članak

Turistica I. G. iz Samobora prošli tjedan ljetovala je u Biogradu. Bila je u kupnji u Konzumu i tvrdi kako je najmanje tri proizvoda koje je kupila platila skuplje nego su bile cijene na policama.
- Sve cijene na mom računu bile su veće od onih istaknutih na policama, osim kiselog vrhnja. Kada sam to napomenula blagajnici, rekla mi je da sve što ona može jest stornirati račun - ljutita je I. G. Pedigree pall u pakiranju od tri kilograma Samoborka je platila 57,49 kuna, dok je na polici stajalo 54,99 kuna, potom je Pedigree pall u pakiranju od 100 grama od govedine i mesa kunića platila 4,49 kuna, dok je cijena na polici bila 3,29 kuna, a Chappi limenku govedine od 400 grama platila je 7,99 kuna, dok je istaknuta cijena bila 8,49 kuna. Direktor marketinga iz Konzuma Nikola Jurčić objasnio je kako je tijekom noći nestalo struje u toj poslovnici, što je izazvalo zastoje u informatičkom funkcioniranju blagajni, piše Večernji list. Zamjenica voditeljice te biogradske trgovine Iva Baus pokušala se opravdati kako su u srijedu navečer, kao i svake večeri, dobili nove cijene 20-ak artikala, no da zbog tehničkih problema računalo nije htjelo prihvatiti naredbu da se novi iznosi cijena ispišu na papirićima koji se umeću na police, tako da su na njima ostale stare cijene. Samoborka može sve prijaviti Državnom inspektoratu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mmmmmmm 02.09.2009.

    Dragi moji citam i ne mogu vijerovati da jos ima takvih seljaka.Svaka prodavaona ima citac cijena,pa si provijerite cijenu proizvoda,a da vam objasnim kako dođe do takvih promjena.:cijena se promijeni ako ode gore ili dole ali ja sam prva koja zna dobiti promijenu cijena i u međuvremenu me kupac nesto upita pa mu moras posvetiti maksimalno paznju i poslije ni sam neznas sta si radio i gdje si stao onda ostavis negdje cijene,a neznas gdje?ima svega a trebate razumiti i radnike,a lijepo vas molim da gosp.Todorica ne blatite jer je on za sve vas gospodin- on je okrenuo biznis,(sposoban covijek) zaposlio ljude,placa je uvijek na vrijeme ,radnici su krivi sto se desavaju takve stvari(cijene),a gosp.koji je rekao da mu otac ima placu 3000kn. njegov otac je mogao raditi posao koji je za muskarca pa zaraditi placu i uzdrzavati obitelj!kakav je to muskarac koji radi u trgovini?(uzmi lopatu u ruke pa zaradi)kod nas svi muski koji rade to su sve ljudi koji se ne znaju vode napiti!!!

  • mzlatko 01.09.2009.

    Do sada mi se desilo bar desetak puta da je cijena različita. Nakon brojnih upozorenja blagajnici i voditelju, nisu učinili ništa. Zadnji put sam odustao od kupnje i ostavio robu na blagajni nakon što je ponovno cijena bila različita.

  • delux 21.08.2009.

    Pa takve stvari su normalne u konzumu..koje kupujmo hrvatsko kad paška sol na kutiji piše uvoz iz portugala i tuzle,podravka rajčice iz španjolske,ledo jadranska riba iz portugala itd.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare