To je to što me zanima!

U kući ove žene našli su mrtve pse, mačke, zečeve pa i guštera

No podovima i namještaju zatrpanom smećem ležali su uginuli kunići, mačke, psi pa čak i štenci. Nakon viđenog djelatnici RSPCA-a složili su se da su to bili najužasniji prizori koje su vidjeli
Vidi originalni članak

Britanka Tracey Tindall (46) završila je u zatvoru nakon što su u njezinom domu u Velikoj Britaniji u listopadu 2015. pronađene raspadnute lešine pasa i mačaka. Djelatnici britanskog Kraljevskog udruženja za sprečavanje okrutnosti prema životinjama (RSPCA) u njezinoj kući naišli su na stravične prizore - prozori su joj bili umrljani izmetom, a na podovima i namještaju zatrpanom smećem ležali su uginuli kunići, mačke, psi pa čak i štenci. Nakon viđenog djelatnici RSPCA-a složili su se da su to bili najužasniji prizori okrutnosti prema životinjama koje su ikada vidjeli. Pronađene su i neke žive životinje koje su bile u užasnom stanju. 

Tindall je zbog svega završila na sudu gdje je osuđena na 18 mjeseci zatvora. 

Svjedočenja RSPCA na sudu bila su šokantna. 

- Posvuda je bilo smeće i izmet. Životinje nigdje nisu imale vode, hrane ili ležaj. Ušli smo u dnevnu sobu i ispod stola našli mrtvu mačku. U kavezu je bio čak i gušter, bradati zmaj. Uginuo je u užasnim uvjetima, bez svjetla i vode. Štence smo pronašli u kutijima u kojima su dva bila uginula. Od brojnih mačaka koje smo našli četiri su bile žive. Ipak, nije im bilo pomoći, morali smo ih uspavati - ispričao je jedan od inspektora, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • bubaaaa 08.05.2016.

    A kao kod nas toga nema, samo kod nas ostavljaju otrov, još to ljudi s djecom, kakti obiteljski ljudi- kako da ne, spremni za liječenje...

  • Karadarko_1 08.05.2016.

    Ima i kod nas svega.Vidio sam dvorište puno smeća da se ne može ni ući u njega a tko zna kakvo je stanje u kući u koju se ulazi kroz prozor jer se do vrata ne može.

  • centirion 08.05.2016.

    Gospoda koja to nisu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare