To je to što me zanima!

U Lepoglavi lažirali papire da bi pogodovali Petraču?

Postoji osnovana sumnja da su počinili više kaznenih djela zloporaba i krivotvorenja radi pogodovanja osuđenicima, prvenstveno Petraču
Vidi originalni članak

USKOK je u petak podignuo optužnicu protiv prijašnjeg upravitelja kaznionice u Lepoglavi Stjepana Loparića, njegova pomoćnika Nevena Putara i načelnika Odjela tretmana Ivana Benčeka. Postoji osnovana sumnja da su počinili više kaznenih djela zloporaba i krivotvorenja radi pogodovanja osuđenicima, prvenstveno Hrvoju Petraču, piše Jutarnji list. Loparića terete da je s Putarom omogućio Petraču prebacivanje sa zatvorenog na poluotvoreni odjel kaznionice u listopadu 2007. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_43440 16.01.2010.

    ja bih ga odmah oslobodio samo zato što je geodeta spremio gdje mu je mjesto,a meni osobno Petrač nije ništa uzeo za razliku od \"generala lajsne\"Zagorca koji je pokupio naše novce gospodo od naših rođaka koji su nas pomagali a ta se šuga okorisila! pustite petrača evo raspišite peticiju 90% hrvata su za slobodu petrača jer vratio je novac tamo gdje je trebao i biti!

  • plavuša13 16.01.2010.

    Ne lizu oni bez razloga ovom kriminalcu dupe!!!Dobili su instrukcije izvana i to sa malo visih nivoa!!!

  • jelovcan 16.01.2010.

    Pa to je javna tajna da u zatvoru postoji mafija koja zajedno sa rukovodstvom radi što želi.Droga,cigarete,vanjski poslovi itd.Nekima je zatvor ko hotel sa tri zvjezdice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare