To je to što me zanima!

U mađarskom klubu snimili napadače na rukometaše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Golman Ivan Pešić (19) dobro se oporavlja nakon što su mu izvadili bubreg. Ima višu temperaturu i omamljen je, ali liječnici tvrde da će mu biti dobro
Vidi originalni članak

Strašno mi je žao. Prenesite mu moje pozdrave i moju molitvu za što brži oporavak, napisao je u ponedjeljak ujutro Lino Červar u poruci Ivanovoj majci. Rukometnog reprezentativca Ivana Pešića, kojeg su u noći na nedjelju proboli nožem u mađarskom Vezspremu, probudili su oko podneva. Uz majku Đurđu, ujaka Milana i djevojku Teu (18), posjetili su ga prijatelji iz Senja. Operacija je dobro prošla.
- Ivan ima povišenu temperaturu, no to je i normalno nakon ovakve operacije. Na odjelu intenzivne njege zadržat ćemo ga najvjerojatnije tri dana te će još najmanje desetak dana ostati na promatranju - rekao je u ponedjeljak ujutro dr. Arpad Totth iz vezspremske bolnice. Za sada ne žele prognozirati kada će se Ivan moći vratit na parket, no vjeruju da će nakon oporavka nastaviti s rukometom. Prije posjeta sinu, majci su se od uzbuđenja i stresa oči napunile suzama.
- Dobro je, bit će dobro - rekla je drhtavim glasom nakon izlaska iz Ivanove sobe. Majka kaže da ih je prepoznao, no bio je ošamućen od lijekova te nije mogao razgovarati.
- Samo se želim zahvaliti menadžeru Filipu Serbarušiću, Lini Červaru, Slavku Golužu, mađarskom ministru sporta, premijeru, hrvatskom konzulu, direktoru kluba, Ivanovim suigračima, prijateljima, bolničkom osoblju i svima ostalima koji su od prvog trenutka ove tragedije uz nas. Premijer nam je ponudio da će Ivana helikopterom prebaciti u Zagreb ako želimo, no nema potrebe jer i ovdje odlično brinu o njemu - dodala je Đurđa. U ponedjeljak će joj se najvjerojatnije pridružiti i suprug, koji dolazi iz Švicarske. Dok se Ivan budio, njegova kolegu, srpskog rukometaša Žarka Šešuma (23), su uspavali. Operirali su mu slomljenu jagodičnu kost. Kažu da nema problema s vidom na ozlijeđenom oku kako su prenosili neki mediji. Stanovnici Vezsprema kažu da ne pamte ovakav zločin. Prema neslužbenim izvorima, uzrok tragedije obračun je dviju bandi koje reketiraju vlasnike lokala i dilaju drogu.

DVOJICU NAPADAČA UHITILI U AUSTRIJI
Austrijska policija uhitila je dvojicu osumnjičenih za ubojstvo rumunjskog rukometaša Mariana Cozme (26), objavile su mađarske vlasti u nedjelju navečer. Za trećim osumnjičenikom se traga. U javnost su izašle i snimke nadzornih kamera koje su uhvatile lica napadača. Prema prvim informacijama, uhićeni su Romi Raffael Sandor i Gyozo N., koji je s njim bio u autu, dok je Sztojki Ivanu još uvijek u bijegu. Raffael Sandor i Sztojki Ivanu od prije su poznati policiji. Policija vjeruje kako će brzo razriješiti slučaj jer klub Patriota ima sigurnosne kamere. Policija je najprije tražila samo dvojicu osumnjičenika, ali je u nedjelju izdala tjeralicu i za trećim.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • matasasabljaki 10.02.2009.

    nožem...pa kakvi ste vi frajeri u pm...stvaro su mi ta najači šta u grad idu s noževima i oda se k....če jadnici do bola

  • mirzula 09.02.2009.

    jel i jedan Madjar imao muda da im pomogne...sramota...

  • mirzula 09.02.2009.

    nije mi jasno...kako su samo najebali Hrvat,Srbin i Rumunj...a gdje su tu Madjarske pi.ke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare