To je to što me zanima!

U Mariji Bistrici svaka kiša i snijeg zamute pitku vodu

Do sljedećeg ljeta općina će napraviti novi sistem filtera i novi sustav cjevovoda, objasnio nam je Stjepan Muhek, načelnik Općine Marija Bistrica
Vidi originalni članak

Ovakvu vodu imamo već godinama. Svaki puta kad padne kiša ili snijeg postane prljava, puna pijeska i blata. Cijevi vodovoda su jako loše, rekao je naš čitatelj koji je u prošlu srijedu oko 16 sati nakon obilnih kiša u svojoj kući u Podgorju Bistričkom u Zagorju fotografirao vodu. Kako kaže u poglavarstvu nitko ne reagira na molbe građana za popravak cjevovoda.
- Radi se o lokalnom cjevovodu. Kiša koja padne ili snijeg svaki puta ispiru veliku količinu zemlje i prljavštine koja se nakuplja tokom ljeta za vrijeme suše. Do sljedećeg ljeta općina će napraviti novi sistem filtera i novi sustav cjevovoda - objasnio nam je Stjepan Muhek, načelnik Općine Marija Bistrica.
- Projekt za obnovu koji smo pokrenuli zahtjeva i određenu količinu novaca, do sada radi krize nismo bili u mogućnosti dobiti ga - dodao je načelnik. Kazao je i kako cisternama dostavljaju pitku vodu svugdje u općini gdje je potrebna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 10.11.2009.

    Ma to je blagoslovljena voda.....

  • pes 10.11.2009.

    Ma to je sramota!!! Koje cisterne su u pitanju i gdje se mogu oprati kad idem na posao!!!???? Molim da mi se odgovori na to pitanje! Tko bude platil račune od popravka bojlera i čišćenja sistema već 3 put ove godine! Mariju Bistricu godišnje posjeti 500 do 800.000 ljudi a općina se brine o 10ak parkirnih mjesta!

  • Nizozemac 10.11.2009.

    Mi zivimo u 21 stoljecu a voda i hrana su dvije glavne stvari bez koje covjek nemoze .Tamo je veliko svjetiste pa zar od tolikih Hodocasca nije se i nemoze se napravit novi bunari ili bunara dublje busit stvarno smjesno gdje su novci ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare