To je to što me zanima!

Na šetnici u Šenkovcu pronašli tijelo muškarca, očevid u tijeku

Jutros je u predjelu zvanom Ksajpa, u blizini Šenkovca u Međimurju, pronađeno tijelo nepoznate osobe.  - Očevid je u tijeku, izvijestila je PU međimurska...
Vidi originalni članak

U četvrtak ujutro oko 7.30 sati u predjelu Ksajpa, nedaleko međimurskog Šenkovca, pronađen je leš za sada nepoznatog muškarca starosti oko 50 godina. U tijeku su policijski izvidi, doznajemo u PU međimurskoj.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na mjestu događaja, zatekli smo nekoliko policijskih vozila, te policiju koja je obavljala očevid. Tijelo je bilo prekriveno od očiju javnosti a nalazilo se  u polju oko 30 metara od ceste na makadamskom putu, a možda nekih 500-tinjak metara od prvih kuća.

Kako doznajemo od policije, još se ne zna identitet muškarca kojeg je pronašao netko od šetača koji je tom poprilično prometnom šetnicom šetao tog hladnog jutra. Za sad nitko s područja Međimurja ili okolnih mjesta nije prijavio nestanak osobe, pa se pretpostavlja da nepoznati muškarac ne leži dugo na šetnici.

- Čuli smo i vidjeli policijske automobile koji su jurili u tom smjeru, no nismo znali što se dogodilo. Tek maloprije smo u selu čuli da je pronađen mrtav muškarac, ali nitko ne zna o kome se radi - rekli su nam mještani, koje je potresao ovaj tragični događaj.

Mnogi Šenkovčani tu šetnicu koriste za rekreaciju ili odlaske na polja pa i obližnju šumu.

Kako doznajemo, na tijelu nesretnog muškarca nisu pronađeni tragovi nasilja, a točan uzrok smrti bit će poznat u petak kada bude obavljena obdukcija. U policiji se nadaju da će do tada biti utvrđen i identitet preminulog.      

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sljivik19 30.01.2018.

    Možda je imal srčani udar.

  • ajetodoo 18.01.2018.

    Valjda je čovjek zagazio u minsko polje.

  • domoljub029 18.01.2018.

    to je sve uokolo naseljeno romima

Komentiraj...
Vidi sve komentare