To je to što me zanima!

U Međimurju se sudarila četiri vozila: Poginuo vozač kombija

Kombi je sletio s ceste i udario u električni stup, a vozač preminuo na mjestu nesreće. Cesta je zatvorena za sav promet od 17.57 sati, izvijestili su iz PU međimurske
Vidi originalni članak

Vozač kombija poginuo je u nedjelju oko 17.35 sati u Gornjem Hrašćanu u Međimurju, na državnoj cesti 208 na izlasku prema Trnovcu. Sudarili su se tri automobila i kombi. Kombi je sletio s ceste i udario u električni stup, a vozač preminuo na mjestu nesreće. Cesta je zatvorena za sav promet od 17.57 sati, izvijestili su iz PU međimurske. U tijeku je očevid.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 03.06.2019.

    i uspeli su mu maznuti mobitela.

  • Satriani 02.06.2019.

    Baš takav kombi mi je jučer oduzeo prednost i da nisam bio priseban došlo bi do direktnog sudara..Ne znam jel to bio on,ali kombi je bio takav..

  • 02.06.2019.

    Ljudi nemojte biti zli molim vas. Obitelj moze citati vase komentare i samo biti jos u vecem soku od gluposti koje se pise. Ako ne znate o kome se radi, onda nemojte niti pretpostavljati na cinjenicu ako tamo zive romi da je i on bio. Poginuo je covijek ( NIJE ROM ) , mladi covijek od 45 godina. Koji je iza sebe ostavio obitelj. Nedaj boze nikome ovako nesto da se desi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare