To je to što me zanima!

U Meksiku uhitili Hrvata (48): 'Kamenom razbio staklo banke'

Čovjek je uhićen nakon što su policijski službenici upozoreni radio vezom da je čovjek u četvrti Cuauhtémoc kamenom razbio staklo poslovnice u kojoj su se nalazili bankomati
Vidi originalni članak

Policija u glavnom meksičkom gradu Ciudad de Mexico uhitila je 48-godišnjeg državljanina Hrvatske "koji je vjerojatno" prouzročio štetu na staklenim vratima poslovnice jedne banke, priopćila je tamošnja policija na svojoj internetskoj stranici u srijedu.

Muškarac, čije ime nije objavljeno, uhićen je nakon što su policijski službenici upozoreni radio vezom da je čovjek u četvrti Cuauhtémoc kamenom razbio staklo poslovnice u kojoj su se nalazili bankomati. Prostor s bankomatima se nalazi na raskrižju dviju ulica.

SVE SE ZALJULJALO Dramatična snimka iz Meksika: Uzbuna zbog potresa od 5,8 Richtera, ljudi bježali u strahu

- Brzom reakcijom policije uhićen je 48-godišnjak, koji je rekao da je državljanin Hrvatske, što je potvrdio osobnom identifikacijom iskaznicom izdanom u zemlji njegova porijekla - izvijestio je policijski Odjel zadužen za sigurnost građana (Policías de la Secretaría de Seguridad Ciudadana).

MEĐU NJIMA I 26 DJECE VIDEO Nakon potjere u Meksiku našli čak 215 migranata. Bili su zaključani u prikolici kamiona

Muškarac je, u skladu s policijskim protokolom, obaviješten o razlogu uhićenja i ustavnim pravima te je potom prebačen odgovarajućem agentu Državnog odvjetništva, nadležnom za definiranje pravne situacije hrvatskog državljanina.

Policija nije objavila više informacija o ovom slučaju.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • yocko 14.12.2023.

    Rvat Jozo u akciji.

  • uistinu je tako 14.12.2023.

    Mi smo takvi ...balkanci... a cesto kritiziramo stance kod nas !!

  • toniveliki 14.12.2023.

    Vjest dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare