To je to što me zanima!

U mjesec dana 36 liječnika je iz Hrvatske otišlo u zemlje EU

U Hrvatskoj liječničkoj komori već zvone na uzbunu. Brinu se što je u srpnju, otkako smo postali članica EU, već otišlo 36 liječnika i da će se to nastaviti
Vidi originalni članak

Ako ste internist, tjedno ćemo vam platiti 100.000 funti i to za 37,5 sati rada. Svako dodatno dežurstvo i izvanredni poziv ekstra ćemo platiti. Godišnji odmor je 27 dana. Platit ćemo i preseljenje obitelji k nama. Ako to nije dosta, dođite radi idilične škotske prirode i dva jezera koja su nam u blizini. 

Ovako otprilike izgleda jedan od mailova koje dobivaju naši liječnici kako bi pomogli pronaći specijalizante kojima nude poslove u zemljama EU. U Hrvatskoj liječničkoj komori već zvone na uzbunu. 

Brinu se što je u srpnju, otkako smo postali članica EU, već otišlo 36 liječnika i da će se to nastaviti, piše Jutarnji list. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 190

  • alankino 22.08.2013.

    Nije ni vani med i mlijeko i ovi su do sada odlazili i odlaziti će njima je i do sada bilo dobro ni jedan mjesec nisu radili bez plaće, a po autima se vidi da ne voze ni fiće, vani se rinta, a ovdje se ipak i malčice odspava u dežurstvu, barem starija služba.Imaju za današnje uvjete i pristojne plaće niš im ne fali, ako netko želi otić neka ide, ai u svakoj drugoj državi u kojoj se besplatno školuje trebao bi vratiti novac za školovanje koje smo mu mi sa svojim doprinosima omogućili besplatno,neka ode studirati u Ameriku medicinu pa dok položi stručni ima da se oteli dok vrati kredit za školarinu,Najbolje bi bilo da svi odemo van,gluposti,željeli smo hrvatsku iz koje bi svi otišli ,jedino oni jadnici što su pali za nju neka ostanu. Užas

  • ursuss 22.08.2013.

    Sa druge strane...sigurno će se vratiti jer vani moraju raditi,a ne biti na poslu 8 sati...eto njih do godine nazad...

  • ursuss 22.08.2013.

    Pacovi bježe kad brod tone...sigurno oni koji se drže za srce kad svira himna...tako je bilo i 91....

Komentiraj...
Vidi sve komentare