To je to što me zanima!

U naletu vozila na pješačkom prijelazu poginula je žena (73)

U Sračincu kod Varaždina u utorak ujutro oko 6.45 sati na pješačkom prijelazu u Varaždinskoj ulici, vozilo je naletjelo na 73-godišnjakinju koja je preminula na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

U utorak ujutro oko 6.40 sati u Varaždinskoj ulici kod kućnog broja 87 u Sračincu pokraj Varaždina, poginula je 73-godišnja pješakinja.

Dok je prelazila preko pješačkog prijelaza na nju je neprilagođenom brzinom automobilom naletio 61-godišnji vozač koji se vozio iz smjera Varaždina prema obližnjem Majerju. On je prednjim dijelom auta udario u nesretnu ženu koja je uslijed udara odbačena na kolnik, te je umrla na mjestu događaja.

Uz policiju, očevidu je prisustvovala i dežurna državna odvjetnica koja je odredila obdukciju i izvanredni tehnički pregled vozila. Nesretna žena je deveta osoba koja je ove godine poginula na prometnicama Varaždinske županije, doznajemo u PU varaždinskoj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • watcher012 12.12.2017.

    Sračinac??

  • zekica 12.12.2017.

    Ne branim vozača, ali i pješaci bi trebali shvatiti da ne treba zakoračiti pred auto ako se prije toga u potpunosti nisi uvjerio da te vidio i da je stao. Da ti život ovisi o nečijoj nepažnji ili nekulturi u prometu. Kad na semaforu ideš kroz zeleno, gledaj lijevo i desno da se ne nađe netko tko juri kroz crveno. Slaba ti je utjeha što je tebi zeleno. Isto tako ti je slaba utjeha što si na zebri, ako se auto koji ide prema tebi ne zaustavlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare