To je to što me zanima!

U napuštenom motelu na A3 otkrili tri Alžirca i tri Sirijca

Do sada je u ovoj godini u ilegalnom ulasku u Hrvatsku uhvaćeno 87 Sirijaca i 64 Alžirca dok prošle godine Sirijaca uopće nije bilo, a Alžiraca je bilo tek četvero
Vidi originalni članak

U srijedu ujutro oko 4,45 sati policijska ophodnja je u devastiranom i napuštenom objektu motela uz autocestu A-3, nedaleko Županje, zatekla i uhitila tri državljana Alžira i tri državljana Sirije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju, određena im je zabrana ulaska i boravka u RH, te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju. Do sada je u ovoj godini u ilegalnom ulasku u Hrvatsku uhvaćeno 87 Sirijaca i 64 Alžirca dok prošle godine Sirijaca uopće nije bilo, a Alžiraca je bilo tek četvero.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zng108 13.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • meryy 24.10.2012.

    što oni misle da bi ovdje našli neko izobilje ? heh...pojeli bi takvo Gova*ce da bi si zapamtili našu lijepu zauvijek

  • sara122 24.10.2012.

    Deportirati u Izrael, ništa više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare