To je to što me zanima!

U nesreći kod Zadra sudjelovali otac i sin, oboje vozili motore: Sin je teško ozlijeđen i u bolnici

Otac i sin vraćali su se s Grobnika, gdje su zadarski motociklisti proveli vikend. Na povratku u Zadar izdvojili su se iz grupe od desetak motorista i tada se dogodila nesreća
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći kod Zadra u nedjelju oko 21 sat, u kojoj je život izgubio 52-godišnji motociklist, teško je ozlijeđen i njegov 19-godišnji sin. Kako se doznaje, ipak je izvan životne opasnosti, a i on se vozio na motociklu, iza svog oca.

Zadarski.hr javlja da su se otac i sin vraćali s Grobnika, gdje su zadarski motociklisti proveli vikend. Na povratku u Zadar izdvojili su se iz grupe od desetak motorista i tada se dogodila nesreća.

Podsjetimo, 52-godišnji motociklist je na cesti DC-08 između Donje i Gornje Murvice, iz smjera Posedarja prema Zadru, preticao osobni automobil karlovačkih registracija, uslijed čega je na lijevoj prometnoj traci, kojom voze vozila iz suprotnog smjera, udario u prednji dio osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji se kretao istom dionicom.

STRADAO 52-GODIŠNJI MOTOCIKLIST Policija objavila kako je došlo do nesreće kod Zadra: Preticao auto, udario u drugi i poginuo

Nakon udara, osobni automobil zadarskih oznaka nastavlja nekontrolirano kretanje u smjeru Posedarja, te se zaustavlja van kolnika, a vozač motocikla izletio je sa svog motocikla i pao je izvan kolnika. 

Prilikom udara, dijelovi motocikla i osobnog automobila su oštetili osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka i drugi motocikl zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnji sin poginulog, a koji je vozio iza oca, uslijed čega je 19-godišnjak, zajedno s motociklom sletio van kolnika, odvojio se od motocikla te se zaustavio u niskom raslinju.

Stariji vozač motocikla na mjestu je poginuo, a vozač automobila i 19-godišnjak su s teškim ozljedama prevezeni u zadarsku bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • 14.06.2021.

    Jednom sam vozio kroz Sv.Rok i jedan na motoru protutnji barem sa 250. Na tablicu stavio neku maramu da se ne vidi.. reko c´ko daboga. I onda "cuvajte nas motoriste", pa tko ce vas cuvati kada se ni sami ne cuvate!

  • zgbzagreb 14.06.2021.

    Obojica su vozili motore. Oboje su vozili ako su musko i zensko. Dva muska su obojica. A s obzirom da je svatko od njih vozio samo po jedan motor jer istovremeno ne mogu voziti vise motora, onda su "obojica vozili motor".

  • nnjmkd 14.06.2021.

    Prije puno godina je u Bjelovaru otac sinu kupio automobil za 18. rođendan i, naravno morali su vidjeti koliko može potegnuti. Vozili su se usporedno na otvorenoj cesti. Sin je te večeri poginuo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare