To je to što me zanima!

U Njemačkoj su uhitili lopova iz BiH! Za njim raspisana tjeralica

Policija je kasnije pronašla bosanskohercegovačku osobnu iskaznicu s uništenim čipom koju je oduzela, kao i manipuliranu putovnicu -naveli su iz policije
Vidi originalni članak

Policija u Njemačkoj je u ponedjeljak uhitila bosanskohercegovačkog državljanina za kojim se tragalo diljem Europe i koji je optužen za 58 slučajeva teških krađa i krađa povezanih s bandama. Uhićen je dok je vlakom pokušavao ilegalno ući u Njemačku, prenosi Fenix Magazin.

U BOLNICI SU Strava u Njemačkoj: Mladić (21) nožem izbo dvoje djece, krvavi su se sklonili u obližnju školu

- Savezna policija Lindaua je u nedjelju navečer na željezničkoj postaji Lindau-Reutin kontrolirala bosanskohercegovačkog državljanina koji je vlakom putovao iz Bregenza. Tijekom pregleda dokumenata policijski službenici su najprije otkrili da su iz putovnice 20-godišnjaka uklonjene brojne stranice. Policija je kasnije pronašla bosanskohercegovačku osobnu iskaznicu s uništenim čipom koju je oduzela, kao i manipuliranu putovnicu -naveli su iz policije. 

DALI IZJAVU Njemački biskupi: Trebamo se suprotstaviti ekstremno desnom nacionalizmu i stranci AfD

Navodno su  za njim raspisana europska tjeralica po nalogu Državnog odvjetništva u Ingolstadtu zbog krađa u 58 slučajeva krađe u periodu između 2022. i 2024. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare