To je to što me zanima!

U noćnoj potjeri Siskom uhitili višestrukog prometnog prekršitelja. Bježao policiji

Akcijom policije vozilo je zaustavljeno, a vozač, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je dati na uvid dokumente, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen
Vidi originalni članak

U noćašnjoj akciji sisačke policije uhićen je 27- godišnji pijani vozač iz Siska, koji je zbog niza prometnih prekršaja pokušao pobjeći policiji.

U noći između četvrtka i petka, oko 1,45 sati, u sisačkoj Ulici Fabijana Kovača, policija je pokušala zaustaviti osobno vozilo sisačke registracije koje je vozilo bez upaljenih svjetala, no vozač je pokušao pobjeći, ignorirajući zvučne i svjetlosne signale, priopćila je PU sisačko-moslavačke.

DETALJI DRAME U VARAŽDINU Policajac pucao i probušio dvije gume na autu, lopovi nastavili voziti i potrčali u polje kukuruza

 Akcijom policije vozilo je kasnije zaustavljeno, a vozač, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je dati na uvid dokumente, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen. Utvrđeno je da je vozio pod utjecajem alkohola od 2,36 promila.

NEMA ELEMENTA KAZNENOG DJELA Na Biokovu pronašli mrtvo tijelo. Čovjeku pozlilo i preminuo na licu mjesta

Vozaču je zbog počinjenog prekršaja, sukladno Zakonu o osobnoj iskaznici, izdan obavezni prekršajni nalog, dok će zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama uz optužni prijedlog biti doveden pred nadležni Općinski sud.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • os-lega 03.09.2021.

    Kako nije naslov "Spektakularno, senzacionalno" ili ono "uznemirujuće"?

  • Krešo_1_1 03.09.2021.

    Više su panduri goriva potrošili nego će ovaj kazne platit. Ma nije bitno narod plača gorivo

  • 7vuk777 03.09.2021.

    sud će ga osloboditi iz razloga sto je višestruki prekrsitelj takve policija lovi a u pravilu sud pusta

Komentiraj...
Vidi sve komentare