To je to što me zanima!

U novogodišnjoj noći poginuli mladi vozač (24) i pješak (47)

Između Jastrebarskog i Zagreba vozač je naletio na vozačicu iz suprotnog traka koja se izvukla s lakšim ozljedama, a kod Ploča je stradao pješak koji je hodao cestom
Vidi originalni članak

Hrvatske ceste u novogodišnjoj noći odnijele su tri života. Uz policajca (47) kod Požege, koji je poginuo nakon što se zabio u stup javne rasvjete, stradali su i mladi vozač (24) u Donjoj Zdenčini kraj Zagreba te pješak (47) u Staševici kod Ploča.

Oko 19.50 u Ulici Donja Zdenčina 24-godišnjak u Hyundai Atosu zagrebačkih registarskih oznaka, koji se kretao prema sjeveru, prešao je u suprotni trak i naletio na Opel Corsu zagrebačkih registracija u kojoj je bila 25-godišnjakinja.

UŽAS NA SILVESTROVO Tragedija kod Požege: U teškoj nesreći poginuo policajac (47)

Nesretniku u Hyundaiju nije bilo spasa, dok je vozačica Opela lakše ozlijeđena i pomoć joj je pružena u KBC Sestre milosrdnice, javila je PU Zagrebačka.

Nešto kasnije, oko 23.15, iz pravca Staševice prema Draževitićima vozač (60) automobila makarskih registracija naletio je na 47-godišnjeg pješaka koji je hodao cestom.

Preminuo je na mjestu događaja. Očevidom prometne nesreće rukovodio je općinski državni odvjetnik, izvijestili su iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Policajac u Alilovcima udario u prilaz pa u stup javne rasvjete

Požeško-slavonska policija objavila je izvješće o prometnoj nesreći u mjestu Alilovci u kojoj je poginuo 47-godišnji policajac iz Mihaljevaca izvan dužnosti.

Oko 18.20, vozeći se u Audiju požeških registracija, sišao je na putnu bankinu, izletio vozilom s kolnika i udario u betonski propust kolnog ulaza u vlasništvu 44-godišnjaka. Zanijelo ga je te je potom udario u betonski stup u vlasništvu HEP-a i završio na zapadnoj prometnoj traci.

- Udarac je bio strašan. Auto je uništen. Došli su odmah vatrogasci iz Kaptola, policija i Hitna pomoć, ali nije mu bilo pomoći - kažu mještani Alilovaca.

Svi su u šoku, a posebno kolege koji su dolaskom na mjesto nesreće zanijemili vidjevši da im je poginuo kolega.

- Vjerojatno je išao kući u Mihaljevce - dodaju mještani.

Kako se neslužbeno doznaje, policajac je bio oženjen i otac dvoje djece.

Županijska cesta ŽC4115 bila je zatvorena za sav promet od 18.40 do 22.25 koji se odvijao alternativnim pravcima. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Naslovna fotografija: ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nori 🖖 01.01.2020.

    Nek je bar ststistika OK

  • 01.01.2020.

    Godine su prosle pune muka ginulo se za slobodu nijemo ili s’ pjesmom, umjesto jauka Veselje se siri na sve strane sad slobodno po zemlji idemo al’ velike pamticemo dane Praznik s’lazi na ulice nase u oblake da letimo smjelo nase pjesme zli neka se plase

  • danijel horvat 01.01.2020.

    Puno rakije onda nalo droge onda muzika do daske e onda zoveš frenda da mu javiš to sve ...i najmanje 120 kmh ..pa raspali braco ..jebeš crnu kroniku to je nekom drugom meni ne ne ne ja sam ti super meni ništa nemre bit!!!!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare