To je to što me zanima!

U novom ruskom napadu na Kijev dvoje ozlijeđenih, pogođena ključna infrastruktura

Ukrajinske vlasti obavijestile su kako su najnoviji ruski napadi pogodili ključnu infrastrukturu u i oko Kijeva rano jutros. Sustavi protuzračne obrane uništili su od 15 do 20 dronova usmjerenih na grad, 2 ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Najnoviji ruski napadi pogodili su 'ključnu infrastrukturu' u i oko Kijeva u rano jutros, objavile su tako ukrajinske vlasti i dodale da su sustavi protuzračne obrane uništili otprilike 15 od 20 dronova usmjerenih na glavni grad.

Gradonačelnik Kijeva rekao je da prema prvim informacijama u napadu na prijestolnicu nema mrtvih ni ozlijeđenih i da su zdravstveni radnici u pogođenim četvrtima Solomjanskij i Ševčenkov.

- Kao rezultat napada na prijestolnicu - oštećeni su kritični infrastrukturni objekti - naveo je Vitalij Kličko putem aplikacije Telegram.

NAPAD JOŠ TRAJE Granatiranje Ukrajine se nastavlja: 'Siloviti ruski napad na energetska postrojenja!'

- Inženjeri energetike i grijanja rade na tome da se brzo stabilizira stanje s opskrbom energijom i grijanjem - dodao je.

- Rusija je upotrijebila oko 35 bespilotnih letjelica Shahed iranske proizvodnje u napadima na Ukrajinu danas, od kojih je 30 uništeno - objavile su ukrajinske zračne snage.

Oleskij Kuleba, guverner regije Kijev koja ne obuhvaća glavni grad, ali ga okružuje, rekao je da su infrastruktura i privatne kuće oštećene u noćnim napadima dronovima.

PRESJEDANJE Ruska državna televizija: Putin sprema važan govor za idući tjedan na sastanku ministarstva

Ozlijeđeno je dvoje ljudi prema prvim informacijama.

Ukrajinske oružane snage tvrde da su dronovi lansirani s istočne obale Azovskog mora.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • djuks 19.12.2022.

    Putleristan je teroristička država.     

  • NikadLijevo 19.12.2022.

    Naučili od Miloševića i Karadžića kako ratovati   

  • Antifašistaaa 19.12.2022.

    Ukrajinci tvrde da su oborili gotovo pa sve a eksplozije po cijelom gradu. Prvi put uočeni mamac dronovi i brža verzija kamikaza drona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare