To je to što me zanima!

U oružanoj pljački teško ranjen policajac: Traga se za krivcima

Jedan policajac je teško ozlijeđen tijekom oružane pljačke "Intesa Sanpaolo banke" u Drvaru u ulici Titova. Pljačkaši su pobjegli u nepoznatom pravcu
Vidi originalni članak

Policajac je teško ozlijeđen tijekom pljačke "Intesa Sanpaolo banke" u Drvaru. Kako je potvrđeno za Avaz u petak ujutro je došlo do pljačke banke u kojoj je povrijeđen policajac, a pljačkaši su pobjegli u nepoznatom pravcu.

- Došlo je do upotrebe vatrenog oružja od pljačkaša i prilikom toga je jedan policajac teško ranjen, a trojica pljačkaša, koliko ih je bilo prema našim saznanjima, su uspjeli pobjeći u pravcu Oštrelja gdje je nakon pola sata potjere pronađen zapaljen Audi 4 kojim su pljačkaši pobjegli, odakle su se udaljili u nepoznatom pravcu, najvjerojatnije u džipu koji ih je čekao. Alarmirane su sve nadležne policijske institucije u BiH, kao i u susjednoj Hrvatskoj. Uviđaj na mjestu pljačke i paljenja vozila je u toku, a potraga za pljačkašima se nastavlja - rekao je glasnogovornik MUP-a za Avaz.

- Ranjeni policajac je imao jednu prostrjelnu ranu u predjelu kičme. Zrno koje je policajca pogodilo s bočne strane napravilo je i izlaznu ranu i prilikom toga je povrijeđena kičma, pa smo ga uputili na neurokirurški odjel splitske bolnice gdje će imati adekvatan medicinski tretman. Nije životno ugrožen. U stabilnom je stanju i bio je pri svijesti u bolnici, ali nije osjećao donje ekstremitete što nam je ukazalo na vjerojatnost oštećenja kičme. Nadamo se da nije preozbiljno i da će policajac biti dobro - rekao je doktor Branko Perić.

- Čuli smo, nažalost, da je u Drvaru prilikom pljačke banke ranjen policajac Žarko Bošnjak, te da je prebačen u Split. Nadam se da će biti dobro i da će policija odraditi svoj posao dobro i do kraja -  rekao je Šef Misije OSCE-a Jonathan Moore u Glamoču.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ISTINITE_PRIČE 04.03.2017.

    U ovom članku više nema mitraljeza???hahahahaha

  • centarfor 04.03.2017.

    Molim nadležne za odgovor. Zašto u Split? Tko to plaća?

  • taft 04.03.2017.

    Zašto u Split?Zar u Bosni nema bolnica?I tko će snositi troškove liječenja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare