To je to što me zanima!

'U par mjeseci ću smanjiti liste čekanja, Imunološki bi mogao oživjeti, financije nisu problem'

Nisam pričao s njom, no već sam danas izjavio da noseći masku štitimo druge pa tako i sebe. Ne noseći masku šaljemo poruku koju ja ne mogu razumjeti, rekao je Beroš o Vidović Krišto
Vidi originalni članak

Moramo primijetiti da je gospođa zastupnica nosila određeni šal, najveći dio preko lica, što je donekele zamjena, no mišljenja sam da je maska primjerenije rješenje i da bi ju trebala nositi, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš o zastupnici Domovinskog pokreta Karolini Vidović Krišto za RTL Direkt.

IGNORIRA JANDROKOVIĆA Krišto 'tjera svoje': Opet je jedina bez maske u Saboru

Krišto odbija nositi masku, a Beroš je rekao zašto smatra da je to bitno:

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO: 'Želim čuti zašto trebamo nositi maske, maramu i inače nosim'

- Nisam pričao s njom, no već sam danas izjavio da noseći masku štitimo druge pa tako i sebe. Ne noseći masku šaljemo poruku koju ja ne mogu razumjeti. Moramo primijetiti da je gospođa zastupnica nosila određeni šal, najveći dio preko lica, što je donekele zamjena, no mišljenja sam da je maska primjerenije rješenje i da bi ju trebala nositi.

Dotakao se i tanke većine Vlade, koja se sastoji od 76 ruku. Na pitanje što ako se netko razboli, Beroš je rekao kako vjeruje da će Vlada pronaći način kako provoditi svoju politiku.

SA 76 RUKU ZA Zastupnici izglasali novu Vladu

Svjestan je teškog posla u zdravstvu:

- Zdravstvo je započelo tranziciju, no nije ju završilo. Ukratko što mogu reći je referirati se na izborni program. Naglasio bih prevenciju, ona spašava živote. Uz već postojeće, izrađivat ćemo nove preventivne programe. Radit ćemo i proizvodnju vlastitih cjepiva. Revitalizacija Imunološkog zavoda je moguća do kraja mandata. Dat ću sve od sebe, novca da se Imunološki pokrene ispočetka ima. Postoji više načina financiranja - zaključio je Beroš za RTL te otkrio kako vjeruje da će u roku par mjeseci smanjiti liste čekanja u bolnicama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 24.07.2020.

    Daj ne valjaj gluposti 2019sam zakazala preglet to jest ultra zvuk grudi a dobila termin2021go i to u 12 mjesjecu.Zdravstvo vam je u kolapsu.Dok ne uvedete prave mjere biće tako.Viste sve živo oslobodili od plaćanja dopunskog.A doktori opće medicini šalju na preglede kod specijaliste samo tako.Uvedite reda i kažnjavanja za nepotrebna snimanja i pretrage.A kažnjavanje onih koji ne dođu zakazan pregled a upisani su.Nena reda u Ljepoj našoj.

  • SRCE U ZG 24.07.2020.

    Vrišto ne nosi šal,već nekakvu gazu prek čuba...

  • petar pikant 24.07.2020.

    Moj prijatelj Vili

Komentiraj...
Vidi sve komentare