To je to što me zanima!

U Paradi ponosa u Budvi bilo oko 40 ljudi, gađali ih čašama

U Paradi ponosa je bilo između 30 i 40 ljudi, a građani su ih u nekoliko navrata gađali kamenjem te su ih cijelo vrijeme vrijeđali. Povorku je čuvalo 400 policajaca
Vidi originalni članak

Građani Budve su u srijedu gađali kamenjem i vrijeđali sve koji su bili dio prve Parade ponosa koja je organizirana u tom gradu. Agencija Anadolija javlja kako je prvo javno okupljanje LGBT osoba u Crnoj Gori kasnilo pola sata, jer su građani pokušali spriječiti održavanje.

U Paradi ponosa je bilo između 30 i 40 ljudi, a građani su ih u nekoliko navrata gađali kamenjem te su ih cijelo vrijeme vrijeđali. Gađali su ih i staklenim čašama, bocama i jajima. Povorka gay pridea je bila oko zidina Starog grada u Budvi. Povorku je čuvalo više od 400 policajaca.

Izvijestili su kako je nekoliko ljudi ozlijeđeno, a građani su napali i snimatelja TV Budve. Tijekom povorke je uhićeno 20-ak ljudi, a policija ističe kako su oštećeni automobili te kafić pored kojeg su se sudionici okupili, piše Vijesti.me.

Idi na 24sata

Komentari 842

  • jejunum 26.07.2013.

    pa tko su ti ljudi?šta je to "parada ponosa?jel to možda crnogorska udruga veterana zločinačkog rata i agresije na hrvatsku??hahahah:)))))

  • realystyc 25.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • NiksaSebastian 25.07.2013.

    ne cudim se tim gayevima...nego tim budalama,koje se skupe da bi na njih vikali...pa neka ovi prosecu i kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare