To je to što me zanima!

Sam se predao policiji: Ubio je nevjenčanu suprugu u Petrinji

Prema prvim informacijama, zbog sumnje na ubojstvo policija je uhitila muškarca (45). U tijeku je očevid nakon kojeg će se znati više informacija o slučaju
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u petrinjskoj Ulici Slavoljuba Kostinčera, u noći na srijedu, ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić, njen dvije godine stariji nevjenčani suprug koji ju je usmrtio nožem nalazi se na kriminalističkom istraživanju nakon što se predao policiji, a motiv zločina još uvijek nije poznat, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih istrazi.

Zločin se dogodio u srijedu oko 1.30 sati, kada je osumnjičeni inicijala D. B. oštrim predmetom, vjerojatno nožem, nasrnuo na svoju nevjenčanu suprugu. Nakon toga, kako se doznaje, sam je pješke otišao do petrinjske policijske postaje gdje se predao i priznao ubojstvo.

Kada je policija došla na mjesto zločina u kući je zatekla beživotno tijelo žene. Neslužbeno se doznaje da je ubijena Jadranka Šošić, porijeklom iz BiH, nakon rata došla živjeti u Petrinju te da joj djeca iz njenog prvog braka žive u Njemačkoj.

Očevid je još u noćnim satima obavila županijska državna odvjetnica iz Siska Jadranka Huskić. Susjedi koji žive u blizini, u srijedu ujutro nisu imali baš nikakve spoznaje da se u njihovom susjedstvu tijekom noći dogodilo ubojstvo. O paru koji je živio u kući ne znaju gotovo ništa, jer su ih samo povremeno viđali.

Iz policije je potvrđeno da dosad nije bilo nikakvih dojava o mogućem obiteljskom nasilju ili narušavanju javnog reda i mira.


 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • malapikacu 25.05.2018.

    Uvesti smrtnu kaznu za takve slučajeve jer takvim bolesnicima nema pomoci nitko nema pravo oduzimati tuđi život jer mu nije po volji pa zašto bi i on imao pravo na život.

  • MH08 23.05.2018.

    Nije mi jasan termin nevjencana supruga...ako je vjencana onda je supruga...ovako mu moze biti samo djevojka

  • NNNM... 23.05.2018.

    ''No, jedan susjed nam je rekao da je trzavica ipak bilo, zbog ljubomore Jadrankina novog partnera.'' ...jebem ti, kako se ljudi mješaju a nemaju pojma -.- poznajem osumnjičenog i mogu vam reći da je ona bila ta koja je bolesno ljubomorna, toliko da se on morao odreći svog mobitela samo da ona ušuti...koristili su zajednički broj samo da bi ona bila na miru a i tada nije šutjela... čovjek je prije par mjeseci završio u Popovači zbog nje u bolnici na par dana, koliko ga je izludila...slomila je čovjeka totalno i ubila mu volju za životom, a on nije mogao otići od nje jer ju je volio, iako je prekidao vezu s njom nekoliko puta jer je neuračunljiva...da ne kažem koliko je tablete imala u kući jer je patila od bipolarnog poremećaja...neka pogledaju donju ladicu frižidera u njezinoj kući i sve će im biti jasno, jer sam bio osobno u kući i znam o čemu se radi... sigurno ga je toliko izludila da je u afektu reagirao... ne branim zločin, ali se činjenice moraju znati...ona je bila psihički nestabilna a njega je učinila psihički nestabilnim svojim ponašanjem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare