To je to što me zanima!

U pljačkama u posljednje 4 godine poginulo pet ljudi

U pljački Fine u Zvonimirovoj ulici 5. rujna 2005. ubijena su dvojica zaštitara. U Zabi je iste godine teško ranjen Dragutin Golik, koji je preminuo
Vidi originalni članak
PLJAČKA FINE U ZAGREBU
U pljački Fine u Zvonimirovoj ulici 5. rujna 2005. ubijena su dvojica zaštitara, Drago Renar i Stipe Mušan. Sedmeročlana skupina koja je optužena za to zlodjelo na kraju je oslobođena zbog nedostatka dokaza.

PLJAČKA ZABE U ZAGREBU
U pljački Zabe u listopadu 2005. kada je, pri pokušaju da spriječi bijeg pljačkaša, teško ranjen građanin Dragutin Golik koji je umro u bolnici krajem siječnja 2007. Nije dokazano ni da bi, osim Ognjena Grubića, netko od optuženika sudjelovao u pljački Zabe u listopadu 2005. kada je, pri pokušaju da spriječi bijeg pljačkaša, teško ranjen građanin Dragutin Golik koji je umro u bolnici krajem siječnja 2007. No, za sudsko vijeće je nedvojbeno utvrđeno da je Grubić dovezao pljačkaše do Zabe, čekao ih u automobilu i ispalio dva hica u Golika: Izrečena mu je jedinstvena kazna od 30 godina zatvora i oduzet novac od pljačke.

PLJAČKA FINE U ĐURĐEVCU
U oružanoj pljački poslovnice Fine 14. 10. 2006 u Đurđevcu ubijen je Ivan Matišen (57), stranka koja se u vrijeme razbojstva zatekla u poslovnici, a od zadobivenih ozljeda u koprivničkoj Općoj bolnici preminuo je djelatnik zaštitarske tvrtke "Sokol Marić", Miroslav Benčić (39) iz Kalinovca. Pljačkaš Dražen Dorčec, kockarski ovisnik, osuđen je na 40 godina zatvora.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare