To je to što me zanima!

U podrumu vile pronašli tijela milijardera i njegove supruge...

Tijela je u podrumu kuće našao agent za promet nekretninama. Supružnici Sherman bili su poznati kao veliki filantropi i humanitarci koji su donirali bolnice, sveučilišta i židovske organizacije
Vidi originalni članak

Kanadska policija istražuje tajanstvenu smrt milijardera Barryja Shermana, osnivača kanadske farmaceutske tvrtke Apotex Inc., i njegove supruge Honey, koji su u petak pronađeni mrtvi u njihovom luksuznom domu u bogatoj četvrti na sjeveroistoku Toronta.

Tijela je u podrumu kuće pronašao agent za promet nekretninama koji je bio angažiran za prodaju njihove vile procijenjene na 5,4 milijuna američkih dolara. 

- Okolnosti njihove smrti su sumnjive i mi prema tome tako postupamo - rekao je dužnosnik policije David  Hopkinson.

Kanadski premijer izrazio sućut obitelji

Njihovi susjedi, poslovni partneri i političari bliski paru izrazili su duboko žaljenje zbog tragičnog događaja. 

- Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima kao i svima na koje je utjecala njihova vizija i duh - napisao je na Twitteru kanadski premijer Justin Trudeau.

Svoje žaljenje izrazio je i gradonačelnik Toronta John Tory koji je poručio da je 'šokiran i pogođen smrću para Sherman' dodajući kako su puno napravili za grad. 

Policijski istražitelji su novinarima pred kućom bračnog para kasnije rekli kako nema tragova nasilnog ulaska.

Shermanova kompanija zapošljava 11.000 ljudi

Sherman (75) osnovao je 1974. godine tvrtku Apotex koja zapošljava 11.000 ljudi i po veličini je sedmi svjetski proizvođač generičkih lijekova, po podacima s internetskih stranica tvrtke. Časopis Forbes je vrijednost Shermanove imovine procijenio na 3,2 milijarde dolara. Barry Sherman bio je najmlađi polaznik Tehničkog sveučilišta u Torontu na koje je primljen kada je imao 16 godina, a kasnije je primio guvernerovu nagradu za svoj diplomski rad. Doktorirao je na prestižnom MIT-u u SAD-u. 

Supružnici Sherman bili su poznati u javnosti kao veliki filantropi i humanitarci koji su desetke milijuna dolara donirali bolnicama, sveučilištima i židovskim organizacijama, piše CBC

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ljubavudobakolere 16.12.2017.

    Vlatkice gdje si ?

  • Herzog(315178) 16.12.2017.

    Smrt milijardera u podrumu kao da je naslov potpisala Agatha Christie !

Komentiraj...
Vidi sve komentare