To je to što me zanima!

U ponedjeljak prvi rezultati: Problemi s državom maturom

Naime, prema neslužbenim informacijama, skoro 9000 učenika strukovnih škola i gimnazija palo je hrvatski jezik i matematiku, što je 1278 više nego lani
Vidi originalni članak

Je li ovogodišnja generacija maturanata doista ostvarila najlošije rezultate na državnoj maturi dosad, saznat ćemo u ponedjeljak, kad će Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje i obrazovanje objaviti službene rezultate.

ZNATE LI ODGOVORE? Evo ispita koje su ove godine maturanti riješili najgore dosad

Naime, prema neslužbenim informacijama, skoro 9000 učenika strukovnih škola i gimnazija palo je hrvatski jezik i matematiku, što je 1278 više nego lani.     

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Whyalwaysme123 15.07.2019.

    Sve je to skupa jedno veliko njesra.profesori su losi i programi a i ucenici nisu nevini u svemu tome al eto

  • najiram 10 15.07.2019.

    znaći profesori naućili ućenike štrajkati...za nerad tražiti više plače...sada svima skinuti plače za 70% pa kad im se prosjek prolaza na maturi poveča tek im onda podići za toliko indeksnih poena...no pitanje što uće djecu...i dali im to zunanje ikad bude trebalo u životu...jer iz fakulteta izlaze totalno neobrazovani za zvanje koje su stekli...nesposobnjakovići...a školstvu obavezno sma njiti plače i platiti samo onoliko koliko sati rade...plača prema rezultatima rada....a za sada su im rezultati totalna nula...

  • 15.07.2019.

    Moja kcer je zavrsila 1 raz opce gimnazije... iz hrvatskog ima profesoricu koja niti sta zna, niti sta predaje kako treba. Da nije imala predznanje iz osnovne ( jer je isla na drzavno ) bila bi kao i ostali ucenici. Fizika , profesor star, puno zna sl malo prenosi ucenicima. Jedne zadatke( laganne) rade na satu, za kontrolni ispit daje druge teze. 90 %jedinica koje ne upisuje. Ispravak prepisu i to je njihovo ucenje. Bunili se razrednici.. al nitko nista ne podizima.. jos ima tako par predmeta. Velika vecina je na instrukcijama .. i instruktiri im rjesavaju kontrolne koji prepisu... nesto se mora mijenjati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare